Salut, doresc să-mi vând maşina: Dacia Solenza, culoare roşie, benzină, 1.4MPI 75CP. Rulaj 79.000 km, motor 1.4 MPI 75 CP, dotări: radio-casetofon Kenwood cu 2 boxe spate Pioneer. Automobilul are data de fabricație 05/2004, cu al doilea proprietar (subsemnatul) din 05/2007 și a beneficiat de: sistem nou servofrână înlocuit în 2007, kit ambreiaj în 2008, schimbare kit complet distribuție în 04/2011, anvelope noi pe față din 2012. Toate lucrările sunt efectuate în service autorizat Dacia, cu piese noi, factură și garanție (pot fi prezentate). Mașina nu are alte dotări opționale, dar este vioaie, motorul răspunde ireproșabil. Estetic are o mica problema: hayonul e uşor înfundat în dreptul siglei dreapta (un deștept mi-a împins-o ca să-şi facă loc). Verificare, asigurare și ITP la zi, înmatriculată pe București, se vinde în Brăila. Preţul dorit este de 1500Euro. Nu accept schimburi, mulţumesc celor interesaţi pentru orice fel de feedback.
[VAND] Dacia Solenza 1.4MPI 75CP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Subiect inchis
Originally posted by Tudor.T5 View PostSalut, doresc să-mi vând maşina: Dacia Solenza, culoare roşie, benzină, 1.4MPI 75CP. Rulaj 79.000 km, motor 1.4 MPI 75 CP, dotări: radio-casetofon Kenwood cu 2 boxe spate Pioneer. Automobilul are data de fabricație 05/2004, cu al doilea proprietar (subsemnatul) din 05/2007 și a beneficiat de: sistem nou servofrână înlocuit în 2007, kit ambreiaj în 2008, schimbare kit complet distribuție în 04/2011, anvelope noi pe față din 2012. Toate lucrările sunt efectuate în service autorizat Dacia, cu piese noi, factură și garanție (pot fi prezentate). Mașina nu are alte dotări opționale, dar este vioaie, motorul răspunde ireproșabil. Estetic are o mica problema: hayonul e uşor înfundat în dreptul siglei dreapta (un deștept mi-a împins-o ca să-şi facă loc). Verificare, asigurare și ITP la zi, înmatriculată pe București, se vinde în Brăila. Preţul dorit este de 1500Euro. Nu accept schimburi, mulţumesc celor interesaţi pentru orice fel de feedback.Dacia Solenza 1.4MPI
Comment