Cumpar Logan!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Logan!

In principiu sunt interesant de un logan an de fabricatie peste 2007 . Bugetul este de maxim 3000 E. Ma intereseaza in special cele cu gpl. Nu conteaza daca este full sau standard.

up! nu vinde nimeni ?

Comment

Iti recomand sa iti cumper unul fara gpl si sa ii montezi ulterior, deoarece cele cu instalatie gpl montata teoretic au mai multi km facuri, chiar daca nu apar in Bord.
      Deci posibilitatea sa iei o masina cu km dati inapoi e mai mare. Parerea mea !
      sigpic

Comment

asa ceva te intereseaza?http://www.tocmai.ro/dacia-logan-1-4-gpl-12171526.html Taxa e undeva la 1000 euro
        Last edited by jonu_84; 20 September 2013, 14:16.

Comment

Salut: http://www.loganclub.ro/forum/vand_d...08-t51094.html ! Merci

Comment

pe dieselu tau ai tupeu sa ceri cat pentru un logan 2? ai bagat niste becuri si crezi ca e mult mai valoroasa. pe dea supra ai mai umblat si in soft . sincer masina mai mult de 2500 cu indulgenta 3000 nu merita.

Comment

Cu 2500 un diesel MCV?inseamna ca nu sti ce vorbesti,atunci un benzinar de 1,4 ar merita 1000 de euro?revenitiva la realitate oameni buni.

Comment

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Pretul se formeaza intre cerere si oferta.
                Momentan, cine are cash-ul dicteaza pretul.

Daca tu vrei o caruta de bani pe o masina, asta nu inseamna ca vei si lua.

Comment

Originally posted by gabitzu_boss View Post
                  pe dieselu tau ai tupeu sa ceri cat pentru un logan 2? ai bagat niste becuri si crezi ca e mult mai valoroasa. pe dea supra ai mai umblat si in soft . sincer masina mai mult de 2500 cu indulgenta 3000 nu merita.
                  da' suntem in piata sau in targ ? omul cere , tu ii oferi sau refuzi. dati dovada de bun simt !
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

Multumesc colegilor, care ati dat dovada de bun simt si realism. Vad ca pe acest forum sa vinzi o masina buna la care ai adus imbunatatiri si ai intretinuto, inseamna sa primesti numai insulte. Cat de curand voi sterge contul !

@gabitzu_boss: cred ca ar trebui sa revii in lumea reala, dar dupa id, nu ai nici o sansa. Considera ca nici nu am postat anuntul cu masina de vanzare. Multumesc

Comment

UP! Pot oferi maxim 4000 e dar sa nu necesite acea taxa. Doar MCV benzina. Daca are si gpl cu atat mai bine. Am banii cash!

Comment

buna asta cu cash... crezi ca ti-o dadea cineva pe bonuri de masa?

Comment

Era vorba sa vizualizeze gramada de bani respectivul cumparator.Sa-i simta aproape.
                          Last edited by karlos12; 27 October 2013, 17:02.

Comment

Salut, am un megane 2.2 1.6 16v pe GPL pretul este de 4500 negociabil, masina este din 2007 si are 115.000 Daca te hotarasti da-mi un pm si iti trimit poze si iti dau mai multe detalii despre ea. Multumesc!
                            sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

masina arata bine desi kilometrajul e cam multicel. daca ai drum prin bucuresti maine ar fi minunat.

UP! Cumpar Logan sedan sau mcv......important este sa aibe taxa platita si sa fie benzina sau gpl.
                              Last edited by gabitzu_boss; 30 October 2013, 02:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google