Vand Logan Ambition 1,6L Mpi / 2005

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan Ambition 1,6L Mpi / 2005

Vand Logan Ambition 2005 full option 1.6L benzina,perfecta stare,geamuri electrice fata si spate,jante aliaj,aer conditionat,computer de bord,ABS,oglinzi incalzite,alarma cu pager.Sunt primul proprietar.Masina este intretinuta si schimbate toate consumabilele la timp.Masina de familie.Discuri de frana noi Brembo + placute Ferodo,distributie noua. Stare tehnica perfecta.In pret e inclus si un set de roti de iarna Goodrich rulate doar un sezon(janta + cauciuc).
    Pret 2700 euro discutabil.

Am citit termenii si conditiile regulamentului si sunt de acord cu ele.
    Attached Files

Taxa de prima inmatriculare (timbrul de mediu ~1700 Eur) este achitata ?
    Arata foarte bine masina, se vede ca e intretinuta.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Cel mai probabil nu e platit, spune in anunt primul proprietar, masina din 2005.

In pozele 1 si 2 capota si bara fata au alta nuanta de culoare fata de restul masinii.

Comment

Cel mai probabil (99,99% taxa nu este platita).

Poate ne spune vanzatorul si istoricul incidentelor care s-au lasat cu inlocuiri de elemente caroserie, revopsiri etc

Comment

Istoricul vopsirii elementelor de caroserie...Un istet mi-a crapat bara din spate,doar plasticul si cand am schimbat-o am preferat sa ii schimb look-ul putin..Culoarea este aceiasi,va asigur.Depinde cum a batut lumina in poza.Masina este impecabila.N-as fi vandut-o,dar plec din tara asta distrusa si nu are rost sa ma complic sa inmatriculez acolo masina de aici.Masina fiind din 2005,timbrul il plateste noul proprietar.

Pretul nou...2500 euro usor discutabil.
          Last edited by B36LUK; 24 October 2013, 07:11.

Comment

Poze de pe la motor poti sa pui ?
            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Originally posted by B36LUK View Post
              Masina fiind din 2005,timbrul il plateste noul proprietar.
              4200 un logan din 2005 e cam mult man, daca nu era taxa gaseai destul de repede cumparator. Si mai usor cu lauda: ”Stare tehnica perfecta” ca nu dai garantie.

Comment

Nu citesti sus ? vrea pe el 2500 euro nu 4200
                sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

2500 + taxa care trebuie platita ajungi la un pret de un logan mai nou cu 3-4 ani care are taxa platita la vremea ei ...
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Pai colegu a adaugat 1700EUR taxa de poluare la cei 2500EUR ceruti si i-a dat 4200EUR.

Comment

Originally posted by LOOOL View Post
                      4200 un logan din 2005 e cam mult man, daca nu era taxa gaseai destul de repede cumparator. Si mai usor cu lauda: ”Stare tehnica perfecta” ca nu dai garantie.
                      Fiecare isi lauda marfa...iar eu stiu ce vand. E reclama reala,nu micinoasa.Reclama e sufletul comertului,nu stiai?Masina nu are absolut nici o problema.A fost masina de familie,nu una chinuita.Lotul de fabricatie din 2005 noiembrie a fost unul foarte bun.N-as fi vandut-o daca nu as fi plecat definitiv din tara.

Comment

Cum adica lotul de fabricatie noiembrie 2005 a fost foarte bun ? cele din decembrie 2005 ce au avut ?

Cred ca mai bine pleci cu masina cu tot din tara ca de vandut la pretul solicitat nu cred.

Comment

Am intrat pe site-ul ANAF si am calculat taxa de timbru.Pentru un Logan din 2005 Euro 3 pe benzina cu emisii de 128g CO2/km rezulta o taxa de 951,55 euro.Deci in nici un caz 1700 de euro.

Comment

Emisiile sunt 173 grame CO2. nu 128 gr

Comment

Da,ai dreptate. Inainte sa bag datele am cautat pe net informatia cu emisiile poluante si s-a dovedit eronata. Exact 173 g am gasit. Nu pot pleca cu ea pentru ca masina e pe numele mamei mele, iar ca sa o inscriu in Germania unde voi pleca, este dificil, nefiind eu titularul pe acte.
                              Last edited by 77sky; 24 October 2013, 22:59.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google