Poti sa faci o imputernicire notariala cu drept de circulatie si inafara. Am un duster care circula de 3 ani asa, fara nici o problema
Vand Logan Ambition 1,6L Mpi / 2005
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NOL View PostPoti sa faci o imputernicire notariala cu drept de circulatie si inafara. Am un duster care circula de 3 ani asa, fara nici o problema
Comment
-
Originally posted by NOL View PostPoti sa faci o imputernicire notariala cu drept de circulatie si inafara. Am un duster care circula de 3 ani asa, fara nici o problema
Comment
-
eu am vazut zilele trecute un sandero modelul nou inscris pe bulgaria....deci varianta posibilasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Masina ta pare Ok atat ce ar fi ca problema - TAXA. Daca o poti vinde si omul o inmatriculeaza fara taxa, e super OK.
Ai grija insa - chiar daca pare de treaba, sa nu o cumpere si sa circule cu ea in continuare cu aceste numere. In acest caz tu va trebui sa depui un dosar pentru radiere la politie, cu numar de inregistrare, astfel incat sa fii absolvit de eventuale amenzi viitoare (radare, rovigneta, contraventii, etc).
Comment
-
cred ca de la data intocmirii actului de vanzare-cumparare noul posesor intra in drepturi depline si tu nu mai ai nicio treaba
el este obligat sa o inmatriculeze in 30 de zile, e obligat sa isi faca RCA imediat cum s-a incheiat actul de vanzare cumparare (doar daca RCA e facut pe seria de sasiu ramane valabil), daca nu schimba numerele rovinieta ramane valabila.
e drept ca traim in Romania si se poate intampla orice asa ca mai bine te interesezi sa o radiezi de la politie,Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment