Vand Dacia Logan 1.6 Mpi Laureate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Dacia Logan 1.6 Mpi Laureate

Nu necesita transcriere – se circula pe numerele actuale – ( se ofera fiscal fara sa se treaca pe talon data instrainarii)
    masina de proprietar nefumator,intretinuta,tinuta in garaj – fara urme de rugina
    dacia logan 1.6mpi 90cp model laureate
    prima inmatriculare 06.01.2005 km actuali 45.441
    radio cd mp3 +aux
    aer conditionat functional
    geamuri electrice
    oglinzi electrice
    2 airbag-uri
    servodirectie
    inchidere centralizata
    proiectoare
    computer de bord cu afisaj
    carte service
    culoare metalizata
    stare foarte buna de functionare, interior curat – nu bate nu troncane
    revizie generala la 43.500 –filtre, ulei motor, ulei cutie, baterie, fise, bujii, bucse, bielete, pivoti, capete de bara
    masina este echipata cu anvelope de iarna ca noi
    nu necesita nicio investitie ( itp 2015, asigurare 2014)
    impozit anual 64 ron asigurare 6 luni 198 ron

rog seriozitate nu sunt interesat de schimburi auto
    se poate viziona in sector 6

pret 2500 euro - 0785088324
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 16 November 2013, 23:58.

Tu esti proprietarul in acte?

Comment

Eu n-as vinde-o la banii astia. Perioada asta e nefasta sa vinzi masini din 2005 asa cum este si a mea. Eu am renuntat s-o mai vand, pentru ca nu vreau sa dau statului taxa de inmatriculare jumatate din cat ar trebui sa iau normal pe masina . Eu n-as accepta sa o las pe numele meu si sa circule altul cu ea. Oricum ,fiecare face cum vrea....Masina arata bine. Spor la vanzare !

Comment

Originally posted by karlos12 View Post
        Tu esti proprietarul in acte?
        Nu sunt proprietarul din acte dar cunosc istoricul masinii si cunosc proprietarul.

Originally posted by B36LUK View Post
        Eu n-as vinde-o la banii astia. Perioada asta e nefasta sa vinzi masini din 2005 asa cum este si a mea. Eu am renuntat s-o mai vand, pentru ca nu vreau sa dau statului taxa de inmatriculare jumatate din cat ar trebui sa iau normal pe masina . Eu n-as accepta sa o las pe numele meu si sa circule altul cu ea. Oricum ,fiecare face cum vrea....Masina arata bine. Spor la vanzare !
        Multumesc, vreau sa o vand ca am mai facut rost de niste bani sa-mi cumpar altceva

in continuare valabila!
        Last edited by bog15dan; 18 November 2013, 17:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

re

In continuare valabila

Comment

mai ai masina de vanzare?
            "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

este in continuare valabila, intre timp merg zilnic cu ea
              Last edited by 77sky; 1 December 2013, 00:43.

Comment

Schimbi cu ceva mai mic si consum bun + GPL secvential montat recent ?! Vezi avatarul meu...

Scuze, dar am observat dupa ce am postat, ca schimburile nu te intereseaza.
                Last edited by PrietenCuTine; 6 December 2013, 01:00.
                sigpic

Comment

in continuare valabil !

Comment

Distributia si accesoriile au fost schimbate?

Comment

Nu vreau sa supar pe nimeni dar am observat ca grila de la bara fata este vopsita in culoarea masinii... deci a avut parte de un incident frontal la un moment dat, iar protectiile de la aripi fata-spate au fost aplicate oarecum recent (in 2005 modelul de aparatori era mai scurt).

Comment

Faptul ca e posibil sa fi fost lovita in fata nu e capat de lume daca a fost afectata doar bara si schimbata cu alta de origine nu vad unde ar fi problema , iar ornamentele de aripi nu dau nimic de banuit , daca omul a vrut sa le monteze pe acestea nu vad nmk in potriva(ornamentele nu au ce sa mascheze in principiu).
                        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Originally posted by lucianskyes View Post
                          Nu vreau sa supar pe nimeni dar am observat ca grila de la bara fata este vopsita in culoarea masinii... deci a avut parte de un incident frontal la un moment dat, iar protectiile de la aripi fata-spate au fost aplicate oarecum recent (in 2005 modelul de aparatori era mai scurt).
                          La Logan mi-am vopsit singur toata bara in culoarea masinii....masina nefiind lovita niciodata. Deci te poti insela AMARNIC!

Comment

masini de 8 ani sa nu aiba absolut nimic revopsit sunt raritati;
                            insa intr-adevar e un indiciu cum ca masina trebuie verificata f atent.
                            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Daca iti julesti bara de o bordura, o atingi de un stalp, etc si o vopsesti, nu inseamna ca masina a fost tocmai rasucita pe frun' pom!

Cei ce vor masini perfecte (dar nici atunci nu au 100% siguranta) sa scoata 7-10 mii pentru un Logan nou.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google