Ma refer la grila unde vine badge-ul DACIA, se vede si in cealalta foto+ lipsa sticker(unde se inchide capota) de fabrica, care nu se dezlipeste usor. In fine era doar o observatie, de regula nu se apuca nimeni de vopsit elemente de dragul de a vopsi, poate ma insel poate nu. Spor la vanzare!
Vand Dacia Logan 1.6 Mpi Laureate
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by lucianskyes View Postiar protectiile de la aripi fata-spate au fost aplicate oarecum recent (in 2005 modelul de aparatori era mai scurt).
Modelul de protectii aripi aflat la comercializare era mai scurt pentru ca se completa cu aparatorile de noroi.
Nici capacul de la filtrul de aer nu pare a fi ala al lui.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostDistributia si accesoriile au fost schimbate?
Originally posted by lucianskyes View PostNu vreau sa supar pe nimeni dar am observat ca grila de la bara fata este vopsita in culoarea masinii... deci a avut parte de un incident frontal la un moment dat, iar protectiile de la aripi fata-spate au fost aplicate oarecum recent (in 2005 modelul de aparatori era mai scurt).
Comment
-
sa inteleg ca eu sunt singurul care si-a vopsit barele (fata+spate) integrale doar ca imi placeau asa fara banda neagra?
Comment
-
Am actualizat pretul, starea masinii si alte poze.
In atare conditii, nu isi are rostul un nou topic. Mai jos sunt detaliile pe care le-am remarcat, diferite fata de primul post. De asemenea am inserat toate pozele topicului pe care il doreai deschis (pe viitor am rugamintea de a le "urca" DOAR cu Gestiunea Atasamentelor).
KM actuali: 47.500
Rovignieta: 2014
Pret 2300 euroLast edited by 77sky; 21 February 2014, 23:54.
Comment
Comment