Cumpar Volkswagen

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Volkswagen

Doresc sa achizitionez un Volkswagen, an 1990-2005, motorizare 1.2-1.8, cutie manuala 5+1, de preferat 4/5 usi.

Astept oferte pana pe 15.01.2014. Sper ca pana atunci gasesc ceva si sa ma hotarasc. Multumesc.

Pai un buget ar ajuta....inte 2000 si 8000 euro, sa stie omul ce vrei sa nu te deranjeze aiurea pe viitor!

Multa bafta la gasit masina!

uite aici http://www.bradytrade.ro/weltauto/12..._value=1000000

Comment

Imi asum acest risc... Ofer pretul pietei pentru fiecare masina in parte.

Comment

Up! Up! Up!

Comment

Totusi aici e logan club, mai greu sa gasesti vw

Comment

Comment

Alege-ti masina de pe mobile si ti-o aduc, binenteles contra cost. Asta ca o idee.
              sigpic

Comment

Frumoasa masina dar vreau in 4/5 usi. Mi-ar place sa gasesc exact culoarea aia

Originally posted by MihaiiahiM View Post
                Alege-ti masina de pe mobile si ti-o aduc, binenteles contra cost. Asta ca o idee.
                Vorbim pe privat.
                Last edited by marianno88; 7 January 2014, 20:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca nu ai un buget poate ne zici macar suma minima sau maxima de achizitie a masini.

Spre exemplu astazi am venit din D cu un Volkswagen Golf V Variant 1.9 TDI Trendline si sunt programat la RAR maine pentru CIV.....

Daca te intereseaza putem discuta sau la urmatoarea mea plecare in D si NL de peste 3-4 zile iti pot aduce orice masina vrei daca nu ai timp sau poti sa mergi si sa-ti alegi una tu de acolo si eu doar te consiliez....
                  Attached Files
                  "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

uite aici o masina cumparata din D de un tip la pretul de care ti-am vorbit in MP.....
                    Acum o vinde dar pretul este unul maricel chiar daca a inmatriculat masina in RO....
                    http://www.tocmai.ro/volkswagen-golf...-13387336.html
                    Last edited by adonis33; 9 January 2014, 00:13.
                    "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google