[VAND] Sau [SCHIMB] Peugeot 307 Benzina 1.6 16v 2003

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Sau [SCHIMB] Peugeot 307 Benzina 1.6 16v 2003

Vand / Schimb Peugeot 307 hatchback - 4 usi Pret 3000 euro negociabil
    1.6 16v benzina 110 CP, culoare argintiu, clima, abs, jante aliaj 16", geamuri el. fata, oglinzi electrice, 6 airbag-uri (sofer, pasager, laterale, cortina), comenzi audio pe volan, volan reglabil pe inaltime si adancime, scaun sofer reglabil pe inaltime, sistem audio original, fabricatie 2003, inmatriculata Ro in 2003, km 135000 reali, distributie + pompa apa + curea accesorii schimbata in august la 132000 km (cu factura), anvelope iarna si vara, stare f buna de functionare. Masina prezinta zgarieturi specifice traficului bucurestean.
    Nu are martori aprinsi in bord, toate optiunile sunt functionale, airbag-urile sunt la locul lor.
    Nu a fost platita nicio taxa de prima inmatriculare/poluare/timbru mediu, insa se poate circula in continuare pe numerele acestea. Eu sunt proprietar (prin act de vanzare cumparare), insa nu si pe documente. Detin toate actele (CIV, Cert inmatriculare, actele de vanzare cumparare, etc.). Masina e inscrisa pe numele meu la fisc, se va scoate certificat fiscal in momentul in care se intocmesc actele pe noul proprietar (altfel nu am motive sa o scot de acolo).
    Accept variante cu logan diesel sau GPL dupa 2007, de preferat cu km < 100.000, inmatriculate in Ro, cu taxa platita, in stare de functionare f buna, la care sa primesc o diferenta care se discuta numai la vedere.
    Astept oferte pe mesageria privata sau la telefon +40766735948.
    Nu sunt samsar, nu ma ocup cu vanzari de masini, doar am nevoie de bani si recurg la metoda asta.
    Masina se poate vedea in Bucuresti, zona Bucurestii Noi, Jiului. Pentru variante nu ma deplasez in afara Bucurestiului.
    Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
    Attached Files

Rectificare: Accept variante cu an fabricatie > 2006, si fara taxa platita, numai de la prim proprietar, care sa fie din bucuresti, iar in acte sa figureze persoana fizica, nu firma de leasing.

sus cu ea. nu vrea nimeni o masina ingrijita si cu km putini pt varsta ei? pret negociabil, totul se discuta la vedere...
    Last edited by horus_bds; 15 December 2013, 15:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pretul scade la 2600 euro, pt cash. pentru variante discutam la vedere

Comment

inca valabil

Comment

valabil... a se vedea si postul nr. 2

Comment

Accept variante cu logan diesel sau GPL dupa 2007, de preferat cu km < 100.000, inmatriculate in Ro, cu taxa platita, in stare de functionare f buna, la care sa primesc o diferenta care se discuta numai la vedere
            Bafta la vanzare, insa masinile astea cu care vrei sa faci schimb sunt destul de cautate pe piata si la preturi mai mari decat a ta.
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Nu degeaba am zis sa se uite lumea si la postul nr. 2

Comment

valabil si negociabil

Comment

schimb cu logan mai ieftin si diferenta... de preferat diesel sau gpl

Comment

sus cu ea^^^^^^^

Comment

cat e taxa de buletin ?

Comment

cam 8-900 euro, insa se poate merge in continuare pe numerele astea. si asa taxa asta nu se vede si nu se va vedea nicaieri...

Comment

sus................

Comment

schimb cu logan diesel sau gpl... ^^^

Comment

inca valabil...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google