[vand] Citroen C4 Picasso

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [vand] Citroen C4 Picasso

buna ziua si bine v-am gasit,cu parere de rau cum scrie si in titlu a venit vremea sa ma despart de masina mea(ma mut la casa mai mare si trebuie renovata)
    deci avem asa:
    Citroen C4 Picasso 1 6 hdi 109 cp FAP, fabricat in 2007 si inmatriculat in 2008(cumparata din reprezentanta si inmatriculata doar in Romania),culoare GRIS FER, CUTIE MANUALA,Computer bord,Pilot automat, Senzori ploaie,Senzori lumini,Senzori de parcare,Senzori de centura de siguranta pe fiecare scaun in parte,Proiectoare ceata,Comenzi volan,Geamuri electrice X4,Parbriz panoramic,Perdele geamuri laterale spate,Scaune spate cu reglare independenta pe adancime si inclinare,Radio mp3,Oglinzi electrice si incalzite(nepliabile doar manual),2 chei,Carte service, jante aliaj 16'',ultima revizie facuta la TOTCITRO
    Taxa platita si nerecuperata, Nu sunt primul proprietar,in ultima poza gasiti VIN-ul masinii.

SERBAN MIHAI 0723648133 sau serban_mihai24@yahoo.com(pentru mai multe detalii)

pret 6000e negociabil
    Attached Files

5900 E negociabil 0723648133 serban mihai
    Last edited by serban24; 10 March 2014, 11:26.

Comment

5850e negociabil (accept si lei)

Comment

5800 negociabil 0723648133 mihai sau schimb masina mica +diferenta

Comment

5600e negociabil

Comment

salut

te intereseaza un schimb cu Renault clio symbol 2007 septembrie,motor 1.4 75 cp,aer,abs,2 airbag,etc?cu diferenta de 1500,2000 din partea mea.multumesc

Comment

multumesc pentu gazduire se poate inchide topicul, masina s-a vandut!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google