Va la bil.
[VAND] Fiat Punto, Piele, A/C, taxa nerecuperată
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Schimbi cu Logan ?! Si ph2?! Pai cine crezi ca va accepta vreodata sa faca schimb cu Logan poate sa fie si din 2005 si standard pe un Punto ?. L3on exagereaza insa era doar realist,a incercat sa ajute
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
le:dupa am vazut ca oferi diferenta,e de inteles atunci UpLast edited by Allyn_y; 1 November 2014, 15:31.
Comment
-
@L3on_rgby , ti-am mai scris ca te bagi aiurea in seama. Ori goana dupa posturi e devina, ori nu stiu.
Iar tu @Allyn_y eu zic sa citesti cu atentie descrierile masiniilor si beleste ochii la ambele sa vezi ca sunt ceva "diferente".
Rog un moderator sa faca curat pe aici. Era un regulament la bursa pe care am fost sanctionat, altii sunt mai presus ca mine, @77sky , @crististreulea ?!Last edited by PrietenCuTine; 7 November 2014, 18:12.sigpic
Comment
-
Pret nou - 1999 euro neg. fara instalatia de GPL,
- 2350 neg. cu instalatia de GPL.
La variante nesimtite mi-o consider 3000 euro.
Fiat Punto 5 usi, 2001, 1242 cmc 8V, 60 cp,
* Proprietar, acte inregula, taxa platita si nerecuperata;
* Instalatie GPL secventiala TOMASETTO omologata RAR, montata in urma cu 1 an, in valoare de 2400 lei (500 euro), instalatie in garantie, rezervor toroidal (in locul rotii de rezerva);
* Rezerva ingusta;
* GPL trecut in Carte si Certificat Inmatriculare;
* Consum in oras aproximativ 8 litri de gpl;
* Servo - City;
* ABS;
* 4 x airbag-uri (2 frontale, 2 laterale);
* A/C
* Geamuri electrice si "colorate";
* Senzori parcare;
* Faruri cu lupa;
* Folie protectie faruri + triple;
* DRL & fallow me home;
* Arcuri, amortizoare, distributie cu pompa apa, curea accesorii, bujii, capat x2 bara, geometrie roti efectuata;
* Placute, saboti, cabluri frana de mana + multiple piese schimbate;
* Jante aliaj originale FIAT si anvelope de vara foarte bune + jante tabla cu anvelope de iarna si capace originale Fiat;
* Taxa platita si nerecuperata;
Schimbat recent, uleiul la motor, Motul 10W40 cu filtru de ulei, aer si polen.
Recent masina a primit interior din piele neagra de pe Alfa Romeo 147.
Variante cu Dacia Logan, doar benzinare. In functie de masina/km/taxa platita/ ofer diferenta.
Poate sa fie si Ambiance sau taxi.
In principiu, "ceva" mai mare, acesta fiind si singurul motiv pentru care doresc sa o vand/schimb.
Mentionez ca nu sunt samsar si nu ma ocup cu masini, doresc doar o masina mai mare. Multumesc !Last edited by PrietenCuTine; 6 December 2014, 11:47.sigpic
Comment
Comment