[Vand] Dacia Logan Ambiance 1,4 MPI, An 2006

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by catalinus View Post
    Nu mi-a raspuns nimeni la ce am intrebat...
    Vrei sa-ti spunem noi ce-ai platit tu la reprezentanta cand ai luat masina?!
    Nu intereseaza pe nimeni ce-ai platit in 2010, cine crezi tu ca iti va da 2500E fara sa demonstrezi ca taxa a fost platita si nu a fost recuperata.

Pai daca tu ai fi in postura de eventual cumparator, ai da 2500E la o persoana care ti-ar spune fix ce ne zici tu noua fara nici-o dovada?
    Last edited by Cromatic; 6 April 2014, 21:46.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
      Vrei sa-ti spunem noi ce-ai platit tu la reprezentanta cand ai luat masina?!
      Nu intereseaza pe nimeni ce-ai platit in 2010, cine crezi tu ca iti va da 2500E fara sa demonstrezi ca taxa a fost platita si nu a fost recuperata.

Pai daca tu ai fi in postura de eventual cumparator, ai da 2500E la o persoana care ti-ar spune fix ce ne zici tu noua fara nici-o dovada?
      Mai baiatule, cine esti tu sa-mi ceri mie ceva? Stai acolo in banca. Chiar azi o sa trec pe la finante sa vad ce si cum. Oare ce ar fi de tara asta fara bagatorii in seama? Cred ca ar fi pustie... "Get a life"
      Sezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️

Comment

catalinus felul cum reactionezi lasa de dorit. Mult!
        Pentru postul anterior ai un cartonas rosu.

Il alta ordine de idei: ti-am acordat o dispensa, in plus fata de cea comunicata oficial, de 24 de ore (NB nu am uitat acest topic, am vrut sa iti vad reactia, care este una aroganta).
        Nici aceasta nu a fost respectata.
        Pentru mine era cert faptul ca nu ai platit acea taxa, dar sa sustii o asemenea afirmatie, fara a o dovedi, cand sunt persoane care lucreaza in domeniu (sau il cunosc foarte bine) este...deplasat!

Aici tragem cortina!
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google