VAND Logan VAN 1.5 Dci (TVA Deductibil)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Logan VAN 1.5 Dci (TVA Deductibil)

A venit si momentul in care trebuie sa renunt la bunul meu partener, Loganul VAN 1.5 DCI, 70 cp, din 2007, varianta confort pack (inchidere centralizata din cheie, servodirectie, airbag sofer) deoarece serviciile lui nu mai sunt necesare pentru mine, din pacate. Are covor de protectie planseu marfa ca optiune din fabrica.
    Taxa de prima inmatriculare a fost platita in 2007, nu a fost recuperata, a fost luata in leasing de noua, CASCO din prima secunda si pana in prezent, service conform carnetului 90% la dealerul Dacia din Iasi (Caremil Impex) -se vede in foto.
    Am folosit-o pentru distributie marfuri usoare 99% (www.hrcdistrib.ro), cu foarte rare exceptii am dus si greutati mai mari. Eu am fost singurul sofer si am condus-o aproape 174 mii km fara nici cea mai mica dezamagire din partea ei. Motorul e o bijuterie, face toti banii. Caroseria insa a mai suferit mici ciupituri, dupa cum observati si din foto. Parbrizul a fost schimbat (pe CASCO) fiind crapat la un moment dat. Amortizoarele pe fata schimbate plus tot ce a fost nevoie la fiecare revizie, fara sa dau inapoi cand a fost vorba de siguranta (placute, discuri, etc)
    Masina se afla in Iasi si se livreaza cu set cauciucuri vara, set cauciucuri vara, 2 chei (plinul facut - daca va grabiti), carnet service, toate actele posibile.
    Era sa uit de pret - asa cum spuneam, masina este cu TVA deductibil (pe firma) si pretul este net=3000 euro, brut=3720 euro (TVA deductibil=720 EUR), cred ca este un pret corect si bine evaluat, asadar negocierea va avea o marja mica. Prefer sa procedez asa decat sa o vand peste 6 luni cerand un pret nejustificat si negociind 25% din pret.

Tel 0749.756.889 (vodafone) - Radu Simionescu

Am citit si sunt de acord cu regulamentul
    Attached Files

Erata: anvelope vara x4 buc + anvelope iarna x4 buc.

Comment

Daca nu va intereseaza deducerea TVA, pretul evident se negociaza mai mult, insemnand ca nici eu nu va trebui sa platesc mai departe TVA.

Comment

In urma studierii mai multor oferte scad pretul la 3500 eur, cu TVA.
        As vrea sa vad si parerile Dvs cu privire la aceasta masina, stiu ca sunt putini cei care au nevoie de un van...

Comment

scump...in vitan gasesti si cu 2700 cu mai putini km si cu airbag si a.c.
          AdY_JmL_2015

Comment

Tva-ul nu se mai deduce complet la masini. Esalonat: 1/2 la achizitie, apoi 1/2 din restul de 1/2 in ceva ani.

@icstrem1: sigur ca da... Ca cine a lucrat pe o masina, o da repede in sub 120.000 km, l aun pret de nimic. O masina merita sa o vinzi dupa 200.000. Pana acolo abia se amortizeaza.
            Last edited by Cezar; 30 May 2014, 21:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Tot ce e posibil sa existe si la pret mai mic, dar nu stiu daca in aceeasi stare.
              Si eu pot sa o dau mai ieftin, pentru ca e amortizata complet iar daca pe client nu il intereseaza TVA si facem factura pe o valoare mai mica, imi convine sa tai complet ceea ce depaseste 3000 eur, oricum as fi platit la stat TVA.
              Eu nu as vinde-o dar o folosesc din ce in ce mai putin si chiar nu are rost sa o mai tin. Are un motor excelent si este o masina durabila din toate punctele de vedere.. mai putin caroseria, care din cauza pietricelelor/materialului antiderapant mai are de suferit, dar din momentul in care se ciobeste vopseaua si pana cand se mananca de rugina trec multi ani.. asta in cazul in care nu retusezi acele imprefectiuni (si atunci te tine pana cand iesi la pensie).
              Cred ca am sa pun anuntul si pe alte site-uri, deocamdata l-am pus doar aici dar se pare ca sunt destul de putini care au nevoie de un van.
              Cred ca in 2007, inainte de "criza" nu se facea atat de multa economie si masinile erau facute mai de calitate.

Anuntul ramane valabil, masina merita 3000 euro, daca nu va intereseaza TVA.

Comment

Anuntul e inca valabil si deocamdata inca exclusiv pe acest site!

Comment

Sus cu dubita! Pretul este 3 mii eur, negociabil!

Comment

Anunt valabil!

Comment

Anunt valabil inca, 3000 eur, negociabil

Comment

Am cam vorbit singur pe aici.. dar pentru curiozotatea celorlalti membri vreau sa va mai spun inca vreo doua vorbe:
                        masina a fost vanduta la 1 sept. 2014 catre o firma, la pretul de 2400 eur cu TVA inclus.
                        Scaderea de pret s-a datorat unor piese care trebuiau inlocuite.. de ex. un arc pe fatza era rupt, etc..
                        Avand in vedere ca nu avea nici AC, nici ABS (2007).. am considerat ca pretul este acceptabil, mai ales ca avea si ceva rugina pe ici-pe colo...
                        Luand in considerare ca in aprox 3 luni m-au sunat 3 potentiali clienti din care doar cu 2 m-am intalnit (deci cererea foarte mica as putea sa spun), decat sa raman cu ea si sa o tin fara sa o folosesc mai bine am dat-o mai ieftin.

Subiectul se poate inchide. Multumesc pentru pareri si pentru suport.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google