Pastreaz-o,cel mai bine!
[VAND] Logan Ambition 1.6 MPI E3 (2005)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mr.K View PostE Euro3. Ai demonstrat doar ca nu stii ce vinzi.
In rest, nota 10 pentru transparenta.
Este greseala mea si o sa rectific - ori prin scoaterea masinii de la vanzare ori prin modificarea pretului! Dar de aici pana la.....
Pfff
Comment
-
Ceea ce nu invata un roman este ca totul tine de atitudine/formulare. Daca ma contraziceam cu voi, nu puneam pozele si o tineam pe a mea in continuare. In schimb am pus pozele si am cerut ajutor!!
Ca sa nu degeneram, Multumesc pentru ajutor, indiferent de forma sub care a venit!!
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostE Euro3 100%, Euro4 sunt cele fabricate incepand cu iunie 2006.
A mea e fabicata la jumătatea lunii iulie 2006 și e 100% Euro 3.
Inițiator, având în vedere aspectul ăsta deloc neglijabil, io zic ca mai mult de1200 - 1300 euro nu- ți iei pe ea...din păcate.Last edited by Kojak; 26 October 2014, 12:35.
Comment
-
Revin cu intrebarea:
Se poate pastra numarul de inmatriculare, respectiv proprietarul actual in talon?
Asta presupune contract de vanzare cumparare, scot masina de la Taxe si impozite, introdus de noul proprietar la Taxe si impozite si optional procura notariala. (Asa mi-am vandut si eu masina acum ~2 luni).
Asta presupunand ca pretul ramane cel actual.
Comment
-
Parca nu dorea lucrul asta plus ca daca iti ia talonul nu cred ca tu vei putea ridica talonul de la Politie,ci doar proprietarul de drept al vehiculului..El este undeva departe..ce faci?Mergi cu ea,iei vreo amenda de rovinieta,cu i crezi ca i vine amenda?Lui,desigur!!Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
is mii de masini vandute astfel. desigur sunt si incoveniente, dar banii sunt pe primul loc ...
si eu am o masina care nu i pe numele meu. pana legea nu va restrictiona astfel de vanzari-cumparari trebuie sa fii nebun sa dai pe o masina o suma si pe taxa aproape aceeasi suma.o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment