[VAND] Dacia Logan 1.6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Dacia Logan 1.6

Iata ca a venit timpul sa ma despart de un drag prieten. Este vorba despre o Dacia Logan 1.6 din 2005.

Kilometrii: 114.500
    In ultima jumatate de an au fost schimbate urmatoarele: discuri si saboti, capete de bara, alternator bosch, tamburi spate si sigur altele ce nu le mai retin. Instalatia AC a fost umpluta cu freon vara aceasta.

Dotari: servo, AC, ABS, 4x geamuri electrice, oglinzi electrice, telecomanda pentru inchidere usi, faruri cu reglaj pe inaltime, proiectoare ceata, carlig remorcare, geauri negre, plafon cu folie neagra.

Masina se vinde cu 2 seturi de jante:
    I. Jante DOTZ crom: 2 cauciucuri fata Yokohama Parada 205-40-17
    Cauciucuri de vară Yokohama PARADA Spec-2 (PA01), 205/40 ZR17 84W XL RPB, Indice de încărcare pneuri: 84, Indexul de viteză: W.

si 2 cauciucuri Nankang 215-40-17.
    Cauciucuri de vară Nankang Ultra Sport NS-2, 205/40 R17 84V XL, Indice de încărcare pneuri: 84, Indexul de viteză: V: max 240 km/h.

Toate cauciucurile au profil bun, fiind conduse sub 10.000 km inspecial cele Nankang de pe spate, aceastea fiind cumparate vara aceasta.

II. Jante aluminiu Logan cu 2 cauciucuri Michelin A4 si 2 all weather pe spate (nu mai retin marca)

In prezenta masina are montata o suspensie reglabila ta technix (suspensia originala este inclusa in pret), huse negre de origine, si fete de usi de la Dacia Duster (doar pe fata, pe spate nu se potrivesc). Fetele de usi originale sunt incluse in pret cat si cele de Duster de pe spate ce nu se potrivesc.

IMPORTANT: Masina se afla in Danemarca.
    Pret cu jantele DOTZ 2200 euro.
    Pret fara jantele DOTZ 1700 euro.

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
    Attached Files

Pret nou: 2000 euro respectiv 1500 euro

Comment

Taxa de prima inmatriculare sare de 1000 de euro daca nu e platita deja, plus drumul din Danemarca... succes la vanzare
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

poate o vinzi local, desi nici in Norvegia nu am vazut niciun logan

Comment

Incearca tu daca poti sa o aduci in Romania , banuiesc ca mai ai vreo ruda prin tara nu ? si o vinzi prin intermediul acesteia , altfel o sa ramana masina la vanzare muuuult timp.
          O alta varianta ar fi sa-i scazi masiv din pretul masinii gen 800-1000 de euro dat fiind locatia de unde o vinzi. , gandeste-te cati bani ar avea nevoie pentru transport unuia din Romania sa o aduca in tara si pe baza asta stabilesti un nou pret al masinii.
          Last edited by prometheus; 12 November 2014, 21:36.
          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Va multumesc pentru sugestii. Daca nu se va vinde probabil voi face cum zice Prometheus

Comment

Jantele pe 17 le-ai omologat acolo?
              sigpic

Comment

Ca si curiozitate, cat te-a costat sa o inmatriculezi pe Danemarca? Ieftin nu a fost, imi inchipui ca ai fost nevoit sa o faci, din cate stiu mergi pe riscul tau cu numere de alta tara.

Comment

@ yrman - nu, aici nu este nevoie de omologare pentru jante, pot folosi ce marimi doresc
                  @ mr.k - in jur de 3000euro.

Comment

Ar fii fost un plus pentru tine daca aveai omologare. Acesta a fost motivul pentru care am intrebat.
                    Spor la vanzare!
                    sigpic

Comment

@ mr.k - in jur de 3000euro.
                      Banuiam eu ceva, dar nici asa de mult.
                      Spor la vanzare.

Comment

Super pret, ingrijita, pacat ca nu esti in tara cu ea, o luam sa o am de rezerva, mai ales ca e 1.6 ca a mea ! ! ! Upppp
                        sigpic
                        The MVP

Comment

salut ,am auzit o chestie nu stiu cat e de adevarata,ca in tarile astea nordice,taxele la masini sunt 100% sau chiar 180 % .Asa este ?
                          Last edited by Allyn_y; 15 November 2014, 19:06.

Comment

100% din ce? (eu nu am inteles ideea).

Faina bijuterie, pacat (vorba colegului) ca nu esti in tara cu ea. Se bateau pe ea ca pe mierea din stup!!!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google