[VAND] Logan Ambition An 2005

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu zic sa va opriti, unu zice ca poate ceda masina cuiva, adica sa o foloseasca ala, in schimbul unei sume de bani, cu o hartie la mana, care este egal cu ZERO.

Altul spune ca legal nu poti, si el are dreptate, DAR, NU SE VREA LEGAL.

Faza e ca initiatorul promite marea cu sarea, dar cand va fi chemat de 2 ori pe luna ici colo, va da banii inapoi si o va vinde legal cu 500E

PS: am vandut acu cateva luni Megane 2 estate din 2005 in stare de mii de ori mai buna ca a ta, cu AC si multe dotari cu 2000E ptr ca era euro3, daca nu ma grabeam o dadeam poate si cu 2500, cum naiba sa iei pe caruta aia 2500?

Initial cerusem 3500 si ma gandeam sa fac exact cum vrea initiatorul, a venit unu sa o ia, da nu voia sa o inscrie, nu am fost de acord cu asa ceva, ne-am inteles la 2000, i-am scris in talon instrainat la data de... in 30 zile a inmatriculat-o a platit 1600E timbru si gata. Nu ma doare capul, chiar daca masina valora mai mult, ma repet, nu ma doare capul.
    Last edited by mumus; 28 January 2015, 20:50. Reason: Automerged Doublepost
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Tragem cortina aici.

Ca sa-i raspund postului nr. 8, anumite anunturi le activez, din anumite ratiuni.
      Sper (uneori in van...) ca titularul anuntului sa realizeze din discutia din topic, irealismul pretentiilor sale.
      In caz contrar, eram omul rau, care-i arunca la deseu "munca".

Trecand dincolo de orice texte legale (sau mai putin legale), enumerate mai sus, eu unul, daca as cumpara un bun (mobil sau imobil), prefer sa fiu proprietar de plin drept, inscris in documente oficiale, nu doar posesor de buna credinta.
      Nu vreau sa ma doara capul cu fel de fel de portite si chicite (ilegale), care cine stie unde pot ajunge.
      In consecinta, vreau sa stiu exact cat platesc pentru a fi acel proprietar deplin, legal, fara ca asupra acestei proprietati sa planeze riscuri de orice fel si sa imi afecteze veniturile si gandurile.

Asadar, pentru fi ce doresc, suma pretinsa este cu mult peste nivelul pietei.

Aici inchidem!
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Dupa ce am inchis aici am primit un PM.
        Deoarece in momentul in care am vrut sa-i dau raspunsul, are modificate optiunile, vin aici cu mesajele, cu dorinta de a le fi si altora invatatura de minte:

<<<Daca tot ai inchis topicul (desi nu inteleg cu ce contravine regulamentului) si ai intervenit in discutie, cred ca era de datoria ta sa stergi si posturile unde sunt insultat cu apelativul "hot" cu buna stiinta.

Nu am furat nimic de la nimeni - am prezentat cat de trasparent conditiile in care se vinde masina (pana la urma este alegerea cumparatorului daca plateste sau nu taxa).

Sau ar trebui sa consider ca esti de acord cu ce spune individul mai sus si ca in cazul lui regulamentul nu se aplica?
        Daca tot avem un regulament - hai sa il aplicam.

Ms aticipat>>>

<<<Ziua Buna!

In primul rand, Bursa are un regulament propriu, cu un articol distinct, nr. 8
        In al doilea rand, am luat la puricat acel topic si l-am editat, a disparut cuvantul "hot" de acolo.
        INSA, esenta ramane, fiind concretizata si in comentariul meu, de inchidere.
        Cu toata parerea de rau pentru tine, masina nu poate fi vanduta (cu acte in regula, ce realizeaza juridic transferul de proprietate), decat cu un pret ce nu te avantajeaza. Am cunostinte ce au renuntat la a vinde masina, tocmai din acest motiv...
        Comentariile ramase au rolul lor, de a fi invatatura si altora.
        Din start puteam sa nu aprob topicul...dar am zis ca poate vei intelege motivatia, din discutii>>>
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google