Vand MCV 2008 85 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand MCV 2008 85 Cp

Vand Dacia Logan MCV
    - Motor 1.5 , 85 cp inmatriculata in 06.2008 , singur proprietar .
    - Echipare Laureate , AC , proiectoare ceata , scaun sofer reglabil lombar si pe inaltime , 4 airbag-uri , servo directive , abs , 2 chei , folie omologata , incalzire in 4 scaune , computer bord , geamuri fata electrice , oglinzi electrice si degivrante , inchidere centralizata cu alarma Cobra , schimbat luminile la ceasuri si consola centrala cu led-uri ,spatiu depozitare randul 2 de scaune , jante de aluminiu ( originale Dacia ) cu anvelope de vara si jante de table cu anvelope de iarna
    Masina are de la inceput Casco , a fost revopsita integral in 11.2013 , nu am avut accident cu masina , a fost vopsita deoarece avea pe ea zgarieturi si lovituri de usi deschide , Casco valabil pana in luna 06.2015 .
    ITP-ul e valabil pana la data de 10.07.2016 .
    Taxa platita si nerecuperata , chitanta ANAF .
    Pret 5200 euro .
    Tel. 0745361936 .

Am citi regulamentul si sunt de acor cu el .
    Attached Files

Up ,up ,
    5000 euro .

Comment

Up , up 4800 euro

Comment

cu tot respectul, dar daca vrei sa vinzi masina, trebuie sa o pregatesti putin. nu o lasi murdara in interior si pe afara.
        putin respect fata de imaginea ta.

Comment

Multumesc de atentionare , dar nu cred ca e chiar asa de murdara incat sa nu isi dea seama cine vrea sa o cumpere de cea ce vand .

Comment

O masina murdara = masina neingrijita... Nu va atrage clienti asa...
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Mihai, considera ca un UP si spor la vanzare, masina arata bine

Cine sa va mai inteleaga, daca e raschetata mocheta si luceste din toate pozitiile nu e bine, ascunde ceva, daca e omu corect si a pus poze care arata cum e utilizata masina zilnic, iar nu e bine, are putin praf pe presuri.
              Pentru detailing sample vizitati autovit.
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

E corect asa, e mai ok, la motor nu, dar in interior si exterior,cu cat mai curat, cu atat mai bine. Nu zic sa o poliseze...dar o minima curatenie e necesara.

Am amic cu mcv de firma are spre 250000 si masina e impecabila....si cara cu ea marfa zilnic... Da omu are grija de ea.
                Last edited by mumus; 12 March 2015, 11:57. Reason: Automerged Doublepost
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Dominlor , multumesc atat de aprecieri cat si de "critici" dar eu vreau sa vand masina nu sa fac salon auto , deci lasati pe cei care vor sa cumpere masina sa posteze ofertele .
                  Daca vreti sa discutam de cat de grija am sau nu de masina si cat au alti grija de masina lor povestim pe privat nu sa umplem paginile forumului cu discutii inutile .
                  Deci daca vreti sa discutam hai sa discutam despre vanzarea masini s.a.m.d .
                  Multumesc .

Comment

Salut,

Cati km are masina ?
                    Ai carnetul cu reviziile completate la zi ?
                    Logan GPL 1.4

Comment

Salut
                      Masina are azi 108985 , sunt trecute reviziile in canet .

Comment

Update pret 4500 euro .

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google