Cata ironie pe forumul asta.
VAND Dacia 1310 Pentru Programul Rabla
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Anul trecut cand am luat masina dealerul mi-a cerut 1500 lei, i-am dat, dar la primul telefon dat, dupa o cautare pe gogule, am gasit la 900 lei parca, dupa 1 minut de discutii am ajuns la vreo 700 lei parca. Da nu prea voia dealerul, ca car ca mar... Si placandu-mi seatul tare, am dat 1500 si am castigat 5000, a fost bine, dar acum imi pare rau de aia 7-800 pierduti.
Daca primesti 1500, accepta repede.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Da, am si recunoscut, ea zicea ca poate omu nu e serios, ca poate nu vine, da nu mi-a pasat masina nu-o regret deloc, a fost o miscare reusita. Da de banii aia mai faceam 3 plinuri.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Salut!
Si eu am avut o rabla, am dus-o la remat(in 2013) si am ajuns sa imi iau masina noua fara sa vreau, in primul rand pentru ca persoana care scrisese tichetul incurcase modelul cu numele posesorului, dar tichetul era valabil(pusese stampila si semnase), si in al doilea rand pentru ca pierdeam foarte mult, vanzandu-l cu 1000-1500 lei.
Cei care cumpara vouchere, nu se vor inghesui sa cumpere rabla, pnetru ca pe piata sunt/vor fi voucherele finale(nu se vor mai complica cu acte, cu dusul rablei la remat etc).
Incearca la dealer sa vezi ce iti spun, cat iti dau pe un voucher(probabil nu suma pe care o vrei tu), dar merita incercat.
Spor la vanzare!
Comment
Comment