[VAND] Dacia Logan Preferance 2005 1.4MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai vanzatorul s-a speriat si a fugit de pe forum. Fapt ce mi se pare si normal daca ceilalti au sarit cu tot felul de argumente. AC-ul, mare plus... pentru ce? Pentru Bucuresti/aglomeratie. In rest, cand folosesti masina pe distante scurte, nu prea-i vad rostul.

Comment

Pai el de ce o vindea, tocmai pentru ca nu are AC.
      Daca anuntul are aproape jumatate de an fara actvitate, ar trebui inchis automat, pentru ca nu intereseaza pe nimeni, nici clienti, nici vanzator care nu da macar un up lunar.
      Orice anunt similar, nu doar asta.

Comment

Eu cred ca a vandut-o demult! Dar nu l-a mai interesat sa anunte vreun moderator, sa inchida topicul.
        Last edited by 77sky; 1 October 2015, 13:36.
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Originally posted by mr.K View Post
          ...Daca anuntul are aproape jumatate de an fara actvitate, ar trebui inchis automat, pentru ca nu intereseaza pe nimeni, nici clienti, nici vanzator care nu da macar un up lunar.
          Orice anunt similar, nu doar asta.
          Se vede ca nu ai mai citit Regulamentul Bursei, de multi ani

Este articol dedicat, la propunerea mea, cand am devenit moderator (eram iritat de o groaza de anunturi "moarte", scoase la lumina...)

Dupa un an de zile, toate se inchid!

Lunar efectuez aceasta "tragere de cortina" a lor, unele le inchid chiar mai devreme de 1 an (produse specifice: telefoane, maruntisuri cu viteza mare de rulaj)

Asa ca...acest anunt mai are timp de copt
          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Nu l-am citit demult, n-am nimic de vanzare.
            Poate Regulamentul are nevoie de o modificare in privinta valabilitatii unui anunt caruia nu i se da absolut nicio importanta, nici macar din partea initiatorului.

Comment

La naiba, pe 1890 de euro as da un ambition, cu ABS si AC in plus fata de aia de mai sus.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google