Pai vanzatorul s-a speriat si a fugit de pe forum. Fapt ce mi se pare si normal daca ceilalti au sarit cu tot felul de argumente. AC-ul, mare plus... pentru ce? Pentru Bucuresti/aglomeratie. In rest, cand folosesti masina pe distante scurte, nu prea-i vad rostul.
[VAND] Dacia Logan Preferance 2005 1.4MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai el de ce o vindea, tocmai pentru ca nu are AC.
Daca anuntul are aproape jumatate de an fara actvitate, ar trebui inchis automat, pentru ca nu intereseaza pe nimeni, nici clienti, nici vanzator care nu da macar un up lunar.
Orice anunt similar, nu doar asta.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post...Daca anuntul are aproape jumatate de an fara actvitate, ar trebui inchis automat, pentru ca nu intereseaza pe nimeni, nici clienti, nici vanzator care nu da macar un up lunar.
Orice anunt similar, nu doar asta.
Este articol dedicat, la propunerea mea, cand am devenit moderator (eram iritat de o groaza de anunturi "moarte", scoase la lumina...)
Dupa un an de zile, toate se inchid!
Lunar efectuez aceasta "tragere de cortina" a lor, unele le inchid chiar mai devreme de 1 an (produse specifice: telefoane, maruntisuri cu viteza mare de rulaj)
Asa ca...acest anunt mai are timp de coptLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment