Vand Loganul 1,6mpi din dotare cu varianta de echipare din titlu si in plus:
- oglinzi electrice si incalzite cu semnalizare de Logan 2
- scaune fata incalzite
- bare portbagaj plafon
- antifonare usi, plafon, podea si portbagaj
- modul ridicare geamuri (4x)
- instalatie gpl BRC montata la Vernesti
- corp clapeta admisie marit
Sistemul audio nu prea l-as da cu masina, sunt indecis.. taxa nu este platita, am calculat cam 1000 de euro.. rugina prezenta, masina NU este impecabila..
160.000km, placute frana trw noi, mai multe detalii la telefon.
Pret 2300 euro negociabil, nu accept decat vanzare, fara procura sau alte variante.
Zona: Bucuresti
Anvelopele sunt de iarna, Debica, 2 din toamna trecuta si alte 2 din 2014.. am unset de roti de vara, jante Louxor pe 16 cu gume de vara Riken 205.55/16, le dau separat daca le doreste careva..
Pozele le incarc de cum ajung la pc, cu scuzele de rigoare adresate moderatorilor..
Sent from The Middle Ages using witchcraft!
- oglinzi electrice si incalzite cu semnalizare de Logan 2
- scaune fata incalzite
- bare portbagaj plafon
- antifonare usi, plafon, podea si portbagaj
- modul ridicare geamuri (4x)
- instalatie gpl BRC montata la Vernesti
- corp clapeta admisie marit
Sistemul audio nu prea l-as da cu masina, sunt indecis.. taxa nu este platita, am calculat cam 1000 de euro.. rugina prezenta, masina NU este impecabila..
160.000km, placute frana trw noi, mai multe detalii la telefon.
Pret 2300 euro negociabil, nu accept decat vanzare, fara procura sau alte variante.
Zona: Bucuresti
Anvelopele sunt de iarna, Debica, 2 din toamna trecuta si alte 2 din 2014.. am unset de roti de vara, jante Louxor pe 16 cu gume de vara Riken 205.55/16, le dau separat daca le doreste careva..
Pozele le incarc de cum ajung la pc, cu scuzele de rigoare adresate moderatorilor..
Sent from The Middle Ages using witchcraft!
Comment