am vazut lipsa proiectoarelor, dar mai bine asa ca se gasea cocalaru sa aprinda proiectoarele pe post de lumini de zi...strica reclama, vorba aia...
Dacia Coupe Concept
Collapse
X
-
ieri, aceasta "conceapta" era la salonul auto...ce-i drept frumoasa...
i-au aplicat un frumos rosu sidefat, insa au omis plafonul...cata economie s-a facut la plafon? care o fi adevaratul motiv?
unde mai pui ca la usa dreapta, pe cantul dinspre aripa fata se vedea spritchitul...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
cred ca era vorba de contractul de imagine cu Roxana Ciuhulescu.....ImageUploadedByTapatalk1444063742.728004.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
The MVP
Comment
-
Stiu, dar ziceam.si noi asa....
Ca coupeul era de data asta fara inscriptii pe usi si capote si in schimb era vopsit un frumos rosu sidefat...cu mici greseli dar le trecem cu vederea ca estem amatori...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
am vazut eu masina de dimineata la k9...era urcata pe o rampa ca la prezentare fix in fata la service si nu mai era inscriptionatasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Si comenzile au curs garla, au tot o singura masina.
Mai bine transformau un MCV in stil El Camino.
Ca in Logan pickup oricum nu poti incarca nicio baba ghemuita.Attached FilesLast edited by mr.K; 6 October 2015, 11:42.
Comment
Comment