Liturghie?Nu ma pricep,dar prohodul era mai nimerit...
Liturghia La 220 Km/h
Collapse
X
-
Originally posted by abu20 View PostCe de prosti pe lumea asta ...... In al doilea filmulet nu imi dau seama cum a pierdut controlul masini ca nu avea viteza .....
No coment la primul, s-a spus cam tot.
Comment
-
dupa ceasuri masina din primul clip trebuie sa fie bmw.
d-fense referitor la tarzan : ala mergea cu maxim 90 la ora (tirurile si camioanele sunt obligate sa aibe limitare) folosind pilotul automat pe o autostrada dreapta si daca vizionezi clipul cu atentie din 5 in 5 secunde se uita la sosea si tine de volan - aici se vede diferenta intre un sofer profesionist si niste agarici care le-a luat tati si cu mami bmw ca iei e copii de bani gata.
later edit : am revazut filmuletul mai atent, apare intr-o scena volanul cu sigla de bmwLast edited by maistoru; 24 March 2009, 22:54.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Originally posted by maistoru View Post...daca vizionezi clipul cu atentie din 5 in 5 secunde se uita la sosea si tine de volan - aici se vede diferenta intre un sofer profesionist si niste agarici care le-a luat tati si cu mami bmw ca iei e copii de bani gata.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
-
Originally posted by D-FENS View PostScoala de profesionisti am facut si eu,am B,C,E si nu sunt de acord cu ce fac altii,profesionisti sau amatori.Imi pare rau ca esti de acord cu asa ceva...
p.s. : cu totii stim cum se iau vizitele medicale si examenele psihologice, ca sa nu mai vorbim si de cum se iau si permisele.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
p.s. : cu totii stim cum se iau vizitele medicale si examenele psihologice, ca sa nu mai vorbim si de cum se iau si permisele.[/QUOTE]
aici ai dreptate... sincer nici eu nu am fost la vizita psihologica... si nu stiu cati de pe forum au fost la asta pe bune, mi-a "rezolvat" instructorul atunci...bine, nici nu stiam ce si cum..dar macar nu ma consider "zmeu" pe sosele
Comment
Comment