Vorba aia: "In franele de dacie si in femei sa n-ai incredere"
Frane De Dacie
Collapse
X
-
-
Daca o fi d-ala care da spaga sa treaca ITP-ul ca masina e varza la sistemul de franare, nici nu ma mir ca face 8-uri pe sosea...apoi cine stie ce cauciucuri o avea...cauze sunt multe...bine ca nu s-a intamplat nimic gravIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by margelatu View Postasa face toate cand apare acel dezechilibru pe puntea spate.am vazut si logan care facea asa la frana.aici e si ud carosabilul si atunci se amplifica foarte mult fenomenul.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Intr-un fel are dreptate @dan.gutu, referindu-se la acel repartitor(stie prea bine ce a vazut in anii de cariera )...Mi-a mancat sufletul vechiul break, incercand sa ii aerisesc franele pe spate. Intr-adevar, daca lasi vechiul break asa cum este el, dai cu scutul rezervorului de asfalt, daca e incarcata, la primul hop, asa ca...au aparut diverse: suporti inaltatori de cauciuc, pentru arcuri, tampoane de sonda (am vazut punte indoita, de atingeau rotile in aripa la anumite viteze...), arcuri de fata taiate "o spira si un sfert"; nu mai conta faptul ca nu mai aveai frana, hamal sa fie masina
INSA eu as mai suspecta si niste "cizme" proaste pe langa acele deficiente de franare, anvelope care isi spun cuvantul in situatii criticeLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment