Folie Care Imita Carbonul
Collapse
X
-
Originally posted by dan.gutu View PostCautam folie carbon 3m sa pun pe fetele de usi,acolo unde este textil,si am dat peste filmulet.
Comment
-
Daca este cineva care a jupuit partea textila de pe un panou interior, sa puna o poza sa vad cum este suprafata respectiva.De pus, se pune usor,cum sa nu fie spatiu,problema este daca acea suprafata este neteda,sa adere bine folia.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
-
eu am gasit cu ajutorul lui google prin simpla cutare dupa "folie carbon 3m"....pretul era undeva la 150 ron 2 metrii liniari pe 1.27 ceva de genu...eu mi-as lua ca sa imi pun pe plafon si sa imi mai ramana o bucatica ca sa imi pun si prin interior...dar am alte prioritati acum oricum e interesanta ideea..si teoretic e usor de lipit0.9 tce SL plus
Comment
-
sal
O stiu pe cea de 127x1ml la 75 lei dar mai e una de 60x1ml la 40 lei care e de ajuns pt consola centrala, inele aeratoare...si nush ar mai fi ceva ce merge imbracat in carbon?
Oricum pt cineva care face operatiunea asta pt prima oara yo cred ca e bine sa se limiteze pt inceput doar la piesele astea care sunt mai usoareLast edited by pacoste; 4 April 2009, 22:55.
Comment
-
Yo m-am gandit mai demult la chestia asta si tot stateam si ma uitam la folia aia dar azi cand am vazut filmuletul pe care l-ai gasit mi s-a parut usor ce face meseriasul ala acolo poate o sa-mi pun si folie mata pe pavilion singur ...mi se parea grea partea cu incalzitul da acu am vazut ca se muleaza bine cand o incalzesti...mai ramane sa cumpar folia si apoi ma descurc yo oricum sunt constient ca n-o sa-mi iasa din prima...
Latime Lungime(inaltime)
127cm 1ml
60cm 1ml
Comment
Comment