If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca este cineva care a jupuit partea textila de pe un panou interior, sa puna o poza sa vad cum este suprafata respectiva.De pus, se pune usor,cum sa nu fie spatiu,problema este daca acea suprafata este neteda,sa adere bine folia.
Uite Dane poze...sunt de la aurelian68
Ceea ce se vede alb este hartia care a fost sub panza...
domnu dan...ceva noutati?
ati mai furat ceva meserie ?la vara cand o sa vopsesc fetele de la portiere o sa imi pun si folie pe consola si stalpii de la parbriz
Merge pus si pe fata de usa(in locu la "textila") dar trebuie curatat ffff bine lipiciu care ramane,aceasta folie de carbon 3M nu pocnituri de 10lei 5m, e groasa si "inghite" diverse imperfectiuni etc. si daca se incalzeste e destul de maleabila.....si acelasi timp rezistenta in timp.De montat pe plafon nu stiu ce sa zic...daca e cea mai buna ideie....
da sorin , dar eu ma refeream de cea de care zicea golanu , cea care e mai groasa cred si stiu ca e mai greu de mulat. daia l-am intrebat pe golanu la ce fel se refera? texturata sau netexturata?
Folia groasa de care vorbiti este 3M (asa cum are dsign pe stalpi si bord), are adeziv special pentru aplicare usoara, se muleaza la cald pe forme mult mai adanci decat o capota, eu am pus pe capacele de oglizi de ex.
Ma refer strict la folie 3M Texturata,cum are Dsign,cum am si eu pe bord,sau cum sunt oglinzile lui detail(ff faine) chiar daca e groasa,se muleaza ff bine,daca este incalzita si ceva experienta,eu nu am pe fetele de usi,dar se poate,este o forma ff usoara ,la colturi putin incalzita si se rezolva.Bafta daca gasiti undeva la pret bun dati sfoara....
daca va intereseaza folie stiu eu un loc(aflat de la un alt coleg forumist )dar nu stiu daca e ok sa dau aici link.daca nu se poate aici dati un pm si va dau link-ul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment