daca ai cauciucurile uzate neuniform din diverse motive, frine 100-0 si mers tiris 54metri, prea multe frine de mina..etc, acest filmulet demonstrativ cu rezolvarea acelor probleme! da rezultate garantat!
cimişoreni niebuni
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cimişoreni niebuni
Last edited by SUPERCAR; 17 October 2007, 01:17.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan -
Ma recunosc ca imi mai place si mie sa plec nervos de pe loc dar in 80% din cazuri doar atunci cand este ud pe jos sa fiu sigur ca presiunea asupra cutiei si discului de ambreiaj nu este prea mare. Dar ce este aici in filmuletz este chiar nepasare fata de masina.
Comment
-
adevarat miTzaH, dar ambreiajul n-a mirosit deloc! dupa 2-3 liniute miroase a ambreiaj. dupa ce pierde aderenta, nu mai e aproape deloc solicitat ambreiajul.
@sonykel: multam. astept traducere: si dambuletz si om in portbagaj
@gabriel: daca te chinui putin, iasa. chiar crezi ca stie consoarta ceva?
@Jonivip: am gasit o diferenta de turnare asfalt de 5-8 cm si m-a tinut si colegul din portbagaj
@dogy_10: tot banatu-i fruncea :dDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
In portbagaj era prietenul? Ca mie mi s-a parut ca era gol...
Comment
Comment