mah voi indemnati omu la prosti
cimişoreni niebuni
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu am scos fum! nu m-am jucat :d
@sonykel: s-a modificat titlul in timisoreni niebuni, eu am pus cimishoreni niebuni. vad ca a modificat la loc. ps: multam mindru de tot
@[.....:::::G3G3:::::.....: cresti tu mare si iei carnetul, atunci sa te vad :d, o sa vedem cine omoara masina
@dogy_10: dupa 2 liniute deja se simte miros de ambreiaj. la a treia liniuta deja se simte foarte tare. le incercarile mele de burn, ambreiaj s-a simtit putin dar doar la primele 3 incercari. cin timpul burnului nu s-a simtit deloc. adia putin vintul si s-a dus fumul, deci elimin ipoteza ca a fost mascat de mirosul de cauciuc.Last edited by crististreulea; 18 October 2007, 10:29.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreuleaeu am scos fum! nu m-am jucat :dPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Foarte tare omule.
La noi daca nu se foloseste dialectul cimisorean, iti pot zice Tristi?
Comment
-
adevarat graieste dogy, sunt banatean mindru :d
@Cristi_Xp: ma referam la fumul scos din roti ma pele ), pacaliciu ala cu bezinaru abia a scos fum in comparatie cu mine!
@drone: nu este dialect timisorean, e banatean, exact cum a zis si dogy. dar poti sa-mi zici tristi :d, mai era unu pacia care mi-a zis "cristi lulea"Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Se vede ca nu ma pricep.
Normal ca o sa ramai Cristi. Nu de alta, dar pe la noi se cere un miel de Paste in situatii de genul asta
Comment
Comment