Cam asa am reactionat si noi cand am auzit prima data cantecu ala: "**** **** ****...")
Romania Promovata La TOP GEAR
Collapse
X
-
Ar trebui sa rada si la vocile din engleza de pe GPS-uri, ca suna la fel de aiurea ca tanti aia sau ca „Marcel” (de pe Mio). Parca ar fi ceva gen „La semnalul urmator, va fi ora...”. Niste tarani, domnule.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
@Pacco: Nu ai inteles: ei si-au stabilit o ruta printr-un sens giratoriu, in care s-au invartit precum un ... in caldare, numai ca sa rada la vocea de pe GPS (GPS care era de altfel bine intentionat si le spunea pe unde sa iasa din sens) si sa spuna ca este romaneasca. Chiar geniile din Marea Britanie (si nu numai), care spun „Buna seara Romania, Hello Budapest!” mai rau decat GPS-ul.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostOricum...daca aveam vocea aia pe navigator il vindeam pe loc
A mea e romanca dar e ssâssâitã...O suport ca vorbeste mai tare decat englezoaica mea, care zici ca doarme, daca merge muzica parca recita versuri pe muzica, sigur ratezi iesirea!
Comment
-
Aia e vocea de la TomTom. Nici in romana nu suna prea bine. Nu zice "virati la dreapta" zice "luati-o la dreapta"
Comment
Comment