campanie... centura de siguranta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• campanie... centura de siguranta

Deci centura de siguranta salveaza vieti http://www.youtube.com/watch?v=UFlsJcZjwzc
    sigpic
    Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

prea tare filmuletzul
    In tara momentan.

Comment

Eu nu port centura in oras...dar daca o fi sa fie...asta e...macar scap de prostia asta de pe pamant

Comment

Din pacate si eu m-am obisnuit sa nu mai port centura in oras...dar incerc sa ma dezvat de acest obicei prost
        sigpic

Comment

eu o port la fiecare plecare,chiar si de 2 km,nu de alta dar nu se stie...si mai bine sa fii prevazator.

Comment

Eu m-am invatat sa pun centura imediat cum m-am urcat in masina, mi-a intrat in obisnuinta...ma simt ciudat daca nu o pun.
            In tara momentan.

Comment

Eu ma iau la intrecere cu marotrii de bord.) Pun contactul si pana sa se sting imi pun centura. :d
              numar secundele

Comment

Originally posted by radu_lyn
                Eu nu port centura in oras...dar daca o fi sa fie...asta e...macar scap de prostia asta de pe pamant
                Nici eu nu port centura...oricum in rai e mai bine ca aici.Ce concluzie se poate trage din acest film?Eu cred ca fiecare priveste din punctul sau de vedere,amandoi sunt castigati:unu e salvat ca a purtat centura,celalat a ajuns in rai.e careva care prefera iadul(inafara de HELLMAN)?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Costin_ct
                  Eu m-am invatat sa pun centura imediat cum m-am urcat in masina, mi-a intrat in obisnuinta...ma simt ciudat daca nu o pun.

....same 2 me.....
                  sigpic

Comment

Originally posted by D-FENS
                    Nici eu nu port centura...oricum in rai e mai bine ca aici.Ce concluzie se poate trage din acest film?Eu cred ca fiecare priveste din punctul sau de vedere,amandoi sunt castigati:unu e salvat ca a purtat centura,celalat a ajuns in rai.e careva care prefera iadul(inafara de HELLMAN)?
                    domne cata dreptate ai cu ultima parte
                    eu o port la drum lung la cel scurt sunt atent
                    dumnezeu sa ne pazeasca si cu si fara !
                    "cromul este placerea mea"
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

Oricum bine regizat filmuletul si geniala ideea mi se pare super si coloana sonara.Eu unu centura o port mai mereu .. cum urc in masina mi o pun mi am intrat in obijnuinta.Am o experinta urata fara centura de siguranta si nu mai imi trebuie.Aviz celor ce nu o poarta ganditiva ca doamne fereste sunteti implicati intr un accident si pentru ca nu purtati centura ajungeti invalizi(banuiesc ca trebuie sa fie oribil sa iti pierzi un membru ceva), asa ca nu mergeti pe ideea lasa ca merg in rai ca e mai bine pt ca: 1 poate nu ajungi tocmai in rai si 2 poate ca nu apuci sa mori si te alegi cu invaliditate pe viata.
                      sigpic
                      Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

eu o port da e faza cu batranii care nu stiu sa o puna ex bunicu meu .. care , cand si`o pune si`o infasoara in juru gatului
                        Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

centurile pt. sunt design?

Centurile pt. Ce sunt? Design? Moda sau ce?

Comment

Pot spune ca, in general, purtam centura, si eu si sotia !! Doar pe distante scurte in interior mai avem de incercat sa punem centura!
                            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Purtati centura de siguranta. Orice ati conduce.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google