Deci centura de siguranta salveaza vieti http://www.youtube.com/watch?v=UFlsJcZjwzc
campanie... centura de siguranta
Collapse
X
-
Originally posted by radu_lynEu nu port centura in oras...dar daca o fi sa fie...asta e...macar scap de prostia asta de pe pamantForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENSNici eu nu port centura...oricum in rai e mai bine ca aici.Ce concluzie se poate trage din acest film?Eu cred ca fiecare priveste din punctul sau de vedere,amandoi sunt castigati:unu e salvat ca a purtat centura,celalat a ajuns in rai.e careva care prefera iadul(inafara de HELLMAN)?
eu o port la drum lung la cel scurt sunt atent
dumnezeu sa ne pazeasca si cu si fara !"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Oricum bine regizat filmuletul si geniala ideea mi se pare super si coloana sonara.Eu unu centura o port mai mereu .. cum urc in masina mi o pun mi am intrat in obijnuinta.Am o experinta urata fara centura de siguranta si nu mai imi trebuie.Aviz celor ce nu o poarta ganditiva ca doamne fereste sunteti implicati intr un accident si pentru ca nu purtati centura ajungeti invalizi(banuiesc ca trebuie sa fie oribil sa iti pierzi un membru ceva), asa ca nu mergeti pe ideea lasa ca merg in rai ca e mai bine pt ca: 1 poate nu ajungi tocmai in rai si 2 poate ca nu apuci sa mori si te alegi cu invaliditate pe viata.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Pot spune ca, in general, purtam centura, si eu si sotia !! Doar pe distante scurte in interior mai avem de incercat sa punem centura!
Comment
Comment