"Smecheri" De A2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Haideţi că nu trebuie să deviem de la subiect!!! Indiferent din ce parte a ţării suntem şmecherii pe care i-aţi văzut îm filmuleţe sunt pretutindeni!! Nu trebuie să trăim cu impresia că suntem mai buni sau mai răi decât alţii!!! Eu sunt convins că dacă ceea ce a-ţi văzut era filmat pe o presupusă autostradă din alt colţ al ţării erau alţi şmecheri, cu alte maşini, cu alte numere de provenienţă, etc. etc..!!

Comment

nimeni nu neaga faptul asta. am mai spus, peste tot in tara sunt zmei ca aia din filmare si cu siguranta nu numai in romania sa practica depasirea coloanei, dar nah, poate daca se aflau pe banda de urgenta, inseamna ca aveau intr-adevar o urgenta sau mintea lor nu e capabila sa gandeasca mai departe de atat.
      sigpic

Comment

nu e tata , e spiritul de turma , ce face unu tre sa faca si ceilanti.

Comment

s-au incins spiretele p`aici, vorba lui bogdan, dar un singur lucru e clar : inca o dovada ( alaturi de alte sute sau mii ) de nesimtire in trafic si nu numai. ce au castigat aia ? 10 minute ? 20 ? juma' de ora ?

mai zicea cineva ca daca facea cineva infarct, ce se intampla? murea! din cauza " desteptilor" ce cauta sa mai castige 10 minute . asta este, traim in Romania fratzilor. Tara nu-i vinovata, ci doar cei ce ii pateaza numele.Asta e , nesimtirea e in floare
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

@bogdan daca am sarit calul scuze... nu vreau sa devenim ostili... nici flame nu vreau sa fac. Scuze inca o data...

Cred ca nu e neaparat vorba de 10 minute castigate ci de faptul ca ei sunt baiati destepti si se descurca iar fraierii stau la coada... e similar cu depasirea coloanei la semafor. Trec pe langa tine si se pun primii, mult dupa semafor. Imi place sa le dau flash-uri ca sa plece. Tare m-as bucura sa fie vreun politist prin preajma si sa le ia permisul cand trec pe rosu.
            sigpic

Comment

@sinx np. nu ma supar asa de repede. nici n-aveam de ce.
              una din greselile noastre este ca ne uitam in curtea vecinului. si de ce sa fie el mai tare ca mine? pai nu era mai bine daca arunca cineva cuie pe banda aia? ceva de genul asta s-a intamplat cand autoturismele depaseau colana de TIR-uri pana cand s-a enervat un sofer de TIR si si-a pus mastodontul de-a curmezisu soselei
              sigpic

Comment

bine ca nu au mers in depasire cu spatele ) cum or facut anu trecut
                sigpic

Comment

1. In Galati se spune ca Braila e un cartier al lor

2. E clar ca 2 benzi sunt insuficiente pt. o autoastrada. Trebuiesc 3 : una pt cei ce merg cu max.100 km/h (camioane,Dacii vechi), una pt. cei ce merg cu aproximativ viteza maxima legala, de 130 km/h, si una pt. cei foarte grabiti.

3. In orice tara s-ar folosi si banda de urgenta daca ar apare astfel de blocaje, e ceva natural, o adaptare la mediu.

4. Eu le-as sparge cauciucurile la toti smecherii aia care depasesc coloanele, indiferent de natie. Toti putem fi la fel de smecheri ca ei, dar e o vorba : inteleptul cedeaza.

Comment

3. In orice tara s-ar folosi si banda de urgenta daca ar apare astfel de blocaje, e ceva natural, o adaptare la mediu.
                    CRISX aici nu am înţeles!! Eu am prins un blocaj pe o autostradă în Germania şi nu s-a "adaptat" nimeni la situaţia respectivă. De ce????

Comment

Probabil pt. ca in acel blocaj prins de tine au fost numai "neadaptati ".

Plus ca anglo-saxonii nu sunt la fel de latini (nerabdatori) ca noi ...

Dar sa nu mai generalizam atata, si sa facem comparatii numai intre noi si nemti. Diferenta de civilizatie si cultura e prea mare. In avatar am celebrul Messerschmitt 262, avion cu reactie produs si folosit de nemti in WW2. Ce avioane cu reactie construiam noi ( sau alti europeni) atunci ?
                      Last edited by CRISX; 21 July 2009, 20:49.

Comment

CRISX, esti sigur ca la acel avion au lucrat numai nemtii?
                        Vezi si evenimentul de pe o autostrada din Germania in care au fost implicate nu mai putin de 259!!!! de masini.
                        De ce ? deoarece nu s-a adaptat viteza la conditiile de trafic.Deci se intampla si la case mai mari.

Originally posted by beso View Post
                        Din fericire pentru ei probele video nu sunt acceptate in justitie decat daca au fost luate cu un aparat omologat (a se citi aparat radar). Si daca politia vine cu martori (cei ce-au filmat) si contravenientii vor veni cu martori (evident martori "mincinosi") care vor sustine contrariul. Si cum justitia romana este la fel de "desteapta" ca politia romana, contravenienti vor scapa negresit.
                        Toate cele bune...
                        Nu este adevarat.Numai contraventiile legate de viteza si consumul de bauturi alcoolice trebuiesc certificate cu mijloace tehnice omologate.Sunt n exemple in presa cu cetateni inclusiv politisti care au fost sanctionati pe baza marturiilor video aduse de catre diversi martori oculari.
                        Ce contrariu poti sa mai sustii si ce argumente poti sa mai aduci cand se vede clar cum se circula fara nici un motiv pe o banda cu destinatie precisa iar conditiile de circulatie pe aceasta banda sunt clar precizate in OUG 195?

Reteta clasica in Romania-pui avariile si apoi circuli si opresti pe unde vor muschii tai, si se pare ca de cele mai multe ori chiar functioneaza.
                        Last edited by Cromatic; 21 July 2009, 22:35.

Comment

Originally posted by catanet View Post
                          Fara suparare daca domne fereste se intampla sa faci un infarct (cand esti in ambuteiajul ala) din cauza caldurii si ambulata nu va ajunge la timp din cauza ca banda de urgenta e blocata de niste misogini nu cred ca ai mai trata cu asa delasare subiectul. Cred ca termenul depasire a fost foarte bine folosit.
                          Explicatia din DEX:

DEPĂȘÍ, depășesc, vb. IV. Tranz. 1. A întrece pe cineva sau ceva care merge în același sens; a lăsa în urmă. 2. A trece peste o anumită limită, a întrece o anumită măsură, un anumit nivel. ♦ A întrece puterile sau competența cuiva. Această problemă mă depășește. – Din fr. dépasser (după păși).
                          Sursa: DEX '98 | Trimisă de LauraGellner, 10 Jul 2004 | Greșeală de tipar

DEPĂȘÍ vb. 1. a devansa, a întrece. (L-a ~ în mers.) 2. a întrece, a trece. (Greutatea pachetului ~ 10 kg.) 3. v. întrece. 4. a întrece, (fig.) a eclipsa. (Îi ~ prin însușiri.) 5. a birui, a înfrânge, a învinge, a răzbi, (livr.) a surmonta. (A ~ toate dificultățile.) 6. a covârși, a întrece. (Iubirea ~ toate celelalte sentimente.) 7. a întrece. (Aceste sarcini ~ puterile lui.)
                          Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar

depășí vb. → păși
                          Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greșeală de tipar

A DEPĂȘ//Í ~ésc tranz. 1) A lăsa în urmă; a întrece; a dovedi; a devansa. 2) (limite, norme, măsuri, niveluri) A întrece sub aspect cantitativ. 3) A întrece din punct de vedere al componenței. /<fr. dépasser
                          Sursa: NODEX | Trimisă de siveco, 21 Aug 2004 | Greșeală de tipar

DEPĂȘÍ vb. IV. tr. 1. A întrece, a lăsa în urmă (pe cineva sau ceva), mergând în același sens și pe același drum; a o lua înainte. 2. A întrece o anumită limită, o anumită măsură, un anumit nivel; a întrece puterile, competența cuiva. [P.i. -șesc, conj. 3,6 -șească. / < de- + păși, după fr. dépasser].
                          Sursa: DN | Trimisă de LauraGellner, 6 May 2006 | Greșeală de tipar

DEPĂȘÍ vb. tr. 1. a întrece, a lăsa în urmă (pe cineva sau ceva), mergând în același sens și pe același drum; a o lua înainte. 2. a întrece o anumită limită, o anumită măsură. ♢ a întrece puterile, competența cuiva. (după fr. dépasser)
                          Sursa: MDN | Trimisă de raduborza, 15 Sep 2007 | Greșeală de tipar

DEPĂȘÍRE, depășiri, s.f. Acțiunea de a depăși și rezultatul ei; trecere peste o anumită limită. – V. depăși.
                          Sursa: DEX '98 | Trimisă de LauraGellner, 10 Jul 2004 | Greșeală de tipar

DEPĂȘÍRE s. devansare, întrecere. (~ cuiva în mers.)
                          Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar

depășíre s. f. → pășire
                          Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greșeală de tipar

DEPĂȘÍRE s.f. Acțiunea de a depăși și rezultatul ei; (spec.) manevră rutieră prin care un vehicul întrece alt vehicul. [< depăși].
                          noi vorbim aici din punctul de vedere al legii circulatiei adica OUG 195/2002 cu modificarile si completarile ulterioare. in prima varianta a legii se considera depasire daca trebuia sa treci pe contrasens; acuma se considara depasire manevra prin care iesi din spatele unui alt autovehicul, il devansezi si intri in fata lui.
                          deci nu ne mai lua cu dexu ca nu-i cazul aici.

p.s. si eu am mers un pic mai mult anu trecut pe banda de urgenta cand m-am dus la mare :P

Originally posted by Daniel 67 View Post
                          Întrebaţi-vă dacă cei pe care ia-ţi văzut circulând cu nonşalanţă (să "depăşească"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pe banda de urgenţă şi-ar permite să facă acelaşi lucru pe o autostradă din Austria, Germania, etc. ..........!!!! Am circulat pe acolo şi nu am văzut aşa ceva indiferent de circumstanţe!!! Dar la noi totul e posibil, doar suntem în România nu-i aşa????????????
                          dar ai vazut asa autostrada ca A2-ul in austria,germania etc????????? ma indoiesc. acoloi ai no speed limit si benzi cacalau.
                          Last edited by maistoru; 21 July 2009, 23:06. Reason: Automerged Doublepost
                          vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Originally posted by CRISX View Post
                            asta e spusa doar de dragul "sportului" national numarul 1 la romani ? :-)
                            incearca tu intr-un blocaj sa faci asa ceva intr-o alta tara (civilizata) cu autostrazi sa vezi ce patesti ...

in alta ordine de idei, imaginile acelea pot fi folosite de politie, fara doar si poate, dar sigur nu se autosesizeaza ... e deranjul prea mare ptr domniile lor ...

S.
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post

Nu este adevarat.Numai contraventiile legate de viteza si consumul de bauturi alcoolice trebuiesc certificate cu mijloace tehnice omologate.Sunt n exemple in presa cu cetateni inclusiv politisti care au fost sanctionati pe baza marturiilor video aduse de catre diversi martori oculari.
                              Ce contrariu poti sa mai sustii si ce argumente poti sa mai aduci cand se vede clar cum se circula fara nici un motiv pe o banda cu destinatie precisa iar conditiile de circulatie pe aceasta banda sunt clar precizate in OUG 195?
                              esti sigur? atunci de ce cand se ridica masinile stationate neregulamentar vine si o masina a politiei rutiere care filmeaza cu camera din dotare??? nu ar fi de ajuns numai pozele facute de angajatii firmei de ridicari ( care mai au si rostul de a arata ca masina a fost lovita inainte de o ridica ei, in cazut in care este lovita) ???
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

@maistoru

pentru ca nu au dreptul cei de la ridicari auto sa emita PV-uri (adica sa constate si sa sanctioneze). Iti dau eu un contra exemplu: la noi in TM exista TPark, daca nu ai tichet vin reprezentantii ADP fac poze/filmeaza si iti emit un PV ptr amenda. Dar asta este o contraventie stabilita prin HCL si au drept angajatii ADP sa faca asta pe cand parcarea neregulamentara este reglementata prin Lege si doar politia poate constata si sanctiona. E simplu.

S.
                                Last edited by Silviu; 21 July 2009, 23:18.
                                I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google