"Smecheri" De A2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by maistoru View Post
    dar ai vazut asa autostrada ca A2-ul in austria,germania etc????????? ma indoiesc. acoloi ai no speed limit si benzi cacalau.
    Nu sunt toate no speed limit... majoritatea sunt cu limita 130. Sau cel putin asa erau cand am fost eu ultima oara... cam acum 7-8 luni. Erau indicatoare de limita 130 electronice si puse destul de dese. Din cate am inteles au si radare fixe insa nu sunt convins de acest lucru.
    sigpic

Comment

Originally posted by Silviu View Post
      asta e spusa doar de dragul "sportului" national numarul 1 la romani ? :-)
      incearca tu intr-un blocaj sa faci asa ceva intr-o alta tara (civilizata) cu autostrazi sa vezi ce patesti ...

in alta ordine de idei, imaginile acelea pot fi folosite de politie, fara doar si poate, dar sigur nu se autosesizeaza ... e deranjul prea mare ptr domniile lor ...

S.
      Iti dau aia o amenda de plangi cu vorbe .

Nu pot folosi imaginile din cate stiu. Nu sunt acceptate ca proba in instanta.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cristi, tocmai ca sunt acceptate.

In Martie 2008 au fost aduse modificari la Codul de procedura penala si civila prin care se pot admite in instanta si probele video ce nu sunt realizate de persoane autorizate; in anumite conditii bineinteles de o acceptabila calitate vizuala. Dar trebuie cineva sa se auto-sesizeze pentru asta...

S.
        I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google