una scurta
ui' la asta cum se da
Collapse
X
-
Foarte frumos, ai facut Passatul. Ma gandesc ca un TDI sau TDI nu are nici o sansa in fata Loganului 1,5 dci remapat.
Comment
-
@BRUTUSANF: si asa s-a facut de ris, daca ii mai ziceam sa-si iagolan se sinucidea
@dorutz: clar conteaza si soferul
@SUPERCAR: ce era un passat in fata mea ... si are 110 cai passatul :d
@Andrei: nu stiu, dar le astept si pe alea la start :d
@Beleaua: eu maasteptam )
@gxg: faamu remaparea, pina iesi din garantie te fac toti
@radu_lyn: radu_lyn stiee!!
ce nu se vede in film e faptul ca am pierdut startul si avea 1m in fata mea, tot dijaba ...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@cristi fara nicio suparare dar cel de pe passat cred ca este un sofer extrem de slab, daca ai fi dat de un sofer cat de cat experimentat nu ai fi avut nicio sansa.
Mai mult de atat as fi curios daca s-ar fi facut chestia asta de vreo 3 ori cine ar fi fost castigator pentru ca filmulete din astea am mai vazut pe youtube si din punctul meu de vedere nu sunt deloc relevante.
Comment
-
Originally posted by The_Kid@cristi fara nicio suparare dar cel de pe passat cred ca este un sofer extrem de slab, daca ai fi dat de un sofer cat de cat experimentat nu ai fi avut nicio sansa.
clar al meu chipuit, aprox 85 cai, nu poate bate un 110cai, NICIODATA si sint constient :d
am facut de 2 ori si aceasi distanta i-am datDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Bai oamenilor, eu nu inteleg comentariile astea cum ca nu are nici o sansa Cristi cu Loganul lui. Deocamdata treaba sta altfel. L-a facut? L-a facut! Deci pana la proba contrarie cand veniti voi cu un Passat sa-l bateti ciocul mic la toata lumea. No offensesigpic
Comment
-
vad ca merg bine caucioacele alea patrate...
mai asteptam trofee
Comment
Comment