ui' la asta cum se da

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ui' la asta cum se da

una scurta
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

vai nu-mi vine sa cred ,ce rusine pt passat
    sa-i zici sa-si ia logan
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

.....deci misto de tot...GG logan adik cristi ....ca aici conteaza si shoferu' ;)
      sigpic

Comment

bravo cristi esti belea,ai reusit sa faci un pasat )
        ps.cati cp avea pasatul 100 cumva?

Comment

Foarte frumos, ai facut Passatul. Ma gandesc ca un TDI sau TDI nu are nici o sansa in fata Loganului 1,5 dci remapat.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

frumos nu ma asteptam
            Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Asa rau e loganul dupa remapare ? Nu-mi vine sa cred. Poate dupa ce iese din garantie o sa-l dopez si eu pe al meu
              MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Soferul face toata treaba...bravo ;)

Comment

@BRUTUSANF: si asa s-a facut de ris, daca ii mai ziceam sa-si iagolan se sinucidea
                  @dorutz: clar conteaza si soferul
                  @SUPERCAR: ce era un passat in fata mea ... si are 110 cai passatul :d
                  @Andrei: nu stiu, dar le astept si pe alea la start :d
                  @Beleaua: eu maasteptam )
                  @gxg: faamu remaparea, pina iesi din garantie te fac toti
                  @radu_lyn: radu_lyn stiee!!

ce nu se vede in film e faptul ca am pierdut startul si avea 1m in fata mea, tot dijaba ...
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

sofer de nota 20 ;) tipu cu passatu cati ani are ? si pana la urma cati cai ai la logan ? o fi pierdut si el dupaia nu o fi schimbat cum trebe .....
                    sigpic

Comment

@cristi fara nicio suparare dar cel de pe passat cred ca este un sofer extrem de slab, daca ai fi dat de un sofer cat de cat experimentat nu ai fi avut nicio sansa.
                      Mai mult de atat as fi curios daca s-ar fi facut chestia asta de vreo 3 ori cine ar fi fost castigator pentru ca filmulete din astea am mai vazut pe youtube si din punctul meu de vedere nu sunt deloc relevante.

Comment

soferul face toata treaba.....) ....si mai e si vb de masina....de ce sa iti iei passat....sa te faca un logan... ....nice ride
                        JUST ME.....30-rdd......

Comment

Originally posted by The_Kid
                          @cristi fara nicio suparare dar cel de pe passat cred ca este un sofer extrem de slab, daca ai fi dat de un sofer cat de cat experimentat nu ai fi avut nicio sansa.
                          corect, mi-a si zis ca i-a fost mila sa-i dea in gura. e slab soferul la dastea, chiar daca a schimbat la 4.000rpm tot a ramas in urma, la 4.700 ii taie alimentarea. probabil a pierdut timp la schimbatul vitezelor ...
                          clar al meu chipuit, aprox 85 cai, nu poate bate un 110cai, NICIODATA si sint constient :d
                          am facut de 2 ori si aceasi distanta i-am dat

Comment

Bai oamenilor, eu nu inteleg comentariile astea cum ca nu are nici o sansa Cristi cu Loganul lui. Deocamdata treaba sta altfel. L-a facut? L-a facut! Deci pana la proba contrarie cand veniti voi cu un Passat sa-l bateti ciocul mic la toata lumea. No offense
                            sigpic

Comment

vad ca merg bine caucioacele alea patrate...
                              mai asteptam trofee

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google