Originally posted by mareom
ui' la asta cum se da
Collapse
X
-
Originally posted by andreiFoarte frumos, ai facut Passatul. Ma gandesc ca un TDI sau TDI nu are nici o sansa in fata Loganului 1,5 dci remapat.
Comment
-
Daca era TDI, atunci avea 130 CP. Am condus foarte mult acest tip de passat cu 130 CP si vreau sa il felicit pe Cristi Streulea, e smecher. Pentru celalalt sofer RUSINICA, cu asa masina sa te faca loganul, chiar si remapat.
Era alt topic in care vorbeam despre soferii cu masini bune care nu stiu ce sa faca cu ele... iata un exemplu!
*131CP, parca (cel putin a lu var'miu atata are si e tot cu DI rosii)
Comment
-
Originally posted by Sp!keEsti tare Cristi!... felicitari! Ar fi tare daca ai posta filmuletul pe site-ul volkswagen club... si-ar face sepuku, harakiri si alte alea )
@iulian_vis: "toti e asa"Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by crististreuleauna scurta
Comment
-
ha ha ha..nu ma mai pot oprii din ras.........prea tare......go go logan......mi-a placut ultima "schema" a lui cristi .....de parca era la nfs..... dupa cursa .....isi marca terenulll...bv cristi.....ai masina tare....ce vw...luativa loganas...................0.9 tce SL plus
Comment
Comment