Titi Aur Vs Sofer Cocalar
Collapse
X
-
Ce loooser fata!!! Sa nu se dea cu smecherul ala... Vai...
Fac pariu ca o sa aud reactii de gen!sigpic
Comment
-
Asta a fost buna.. si titi asa nervos hai sa vedem care ii mai tare)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
asa mi s-a intamplat si mie . I-am zis ca ma dau pana la urma cu el , era rosu m-am facut ca plec..el a plecat fara sa se uite la semafor si s-a trezit in mijlocul intersectiei ) A dat cu spatele....si a inceput sa ma injure. Nu conta, toata lumea radea de elsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postasa mi s-a intamplat si mie . I-am zis ca ma dau pana la urma cu el , era rosu m-am facut ca plec..el a plecat fara sa se uite la semafor si s-a trezit in mijlocul intersectiei ) A dat cu spatele....si a inceput sa ma injure. Nu conta, toata lumea radea de elsigpic
Comment
-
Locul filmarii: intersectia de la Mc Donalds Pantelimon. Masina in care "concura" Titi Aur e de fapt masina personala a celuilalt. Honda era o masina aflata in test. Ideea clipului a venit pe parcursul filmarilor de teste ale Hondei ...
Comment
Comment