Titi Aur Vs Sofer Cocalar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titi Aur Vs Sofer Cocalar

http://www.youtube.com/watch?v=Eo7FES8pa6o
    sigpic

....prea tare
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

super...felicitari ptr filmulet (ca lai postat)
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Ce loooser fata!!! Sa nu se dea cu smecherul ala... Vai...
        Fac pariu ca o sa aud reactii de gen!
        sigpic

Comment

Foarte tare........
          sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Mersi, ce fata a facut cocalarul, a crezut ca si-a gasit un adversar tare, da ar fi tare sa il provoace Titi la un raliu pe macadam sa vedem ar mai fi asa viteaz.
            sigpic

Comment

Asta a fost buna.. si titi asa nervos hai sa vedem care ii mai tare)
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

asa mi s-a intamplat si mie . I-am zis ca ma dau pana la urma cu el , era rosu m-am facut ca plec..el a plecat fara sa se uite la semafor si s-a trezit in mijlocul intersectiei ) A dat cu spatele....si a inceput sa ma injure. Nu conta, toata lumea radea de el
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

de ce injurati omu? a luat si el parte la un clip, n-o fi asa in viata reala.

superficialilor!

Comment

...super clipul...cu o pacaleala clasica

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                      asa mi s-a intamplat si mie . I-am zis ca ma dau pana la urma cu el , era rosu m-am facut ca plec..el a plecat fara sa se uite la semafor si s-a trezit in mijlocul intersectiei ) A dat cu spatele....si a inceput sa ma injure. Nu conta, toata lumea radea de el
                      Asa le fac si eu celor care se baga in fata la semafor...sa ii vezi cum pleaca pe rosu...sau sunt pregatit si cand se pune verde am tuns-o ...daca am loc ...daca nu le fac faza descrisa mai sus
                      sigpic

Comment

De obicei fraieri cad pe locul 2!

Comment

Frumos filmuletul si ideea lui... Oricum poate sa fie chiar si Titi Aur la volan... daca ala de langa el are o masina mai puternica si o calca bine nu ii trebuie prea multa indemanare... La un raliu e altceva...
                          sigpic

Comment

Locul filmarii: intersectia de la Mc Donalds Pantelimon. Masina in care "concura" Titi Aur e de fapt masina personala a celuilalt. Honda era o masina aflata in test. Ideea clipului a venit pe parcursul filmarilor de teste ale Hondei ...
                            sigpic
                            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Ideea e buna dar nu inteleg de ce spuneti de celalat ca-i cocalar. Pana la proba contrarie el doar juca rolul de cocalar .
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google