Indemanare Sau Noroc??
Collapse
X
-
-
Comment
-
Daca lua mainile de pe volan si masina mergea singura, atunci puteam zice ca e noroc. Aici se vede clar maiestria pilotului. Ce sa mai, am ramas cu gura cascata.
E absolut suta la suta indemanare.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
Originally posted by vitriol View PostDaca lua mainile de pe volan si masina mergea singura, atunci puteam zice ca e noroc. Aici se vede clar maiestria pilotului. Ce sa mai, am ramas cu gura cascata.
E absolut suta la suta indemanare.
scuzama ca ma bag dar unde ai vazut ca tinea mainile pe volan.. erai in dreapta lui ?sigpic
Comment
-
Dupa ce am revazut filmuletul de cateva ori am impresia ca soferul chiar stie ce face...
Comment
-
priveste si tu cum vireaza rotile. intradevar soferul a fost maestru. cel mai probabil nu se astepta sa piarda controlul, dar se vede cum isi revine repede, reactioneaza foarte rapid si redreseaza in 2 randuri consecutiv. putea iesi tragic, dar se vede ca a facut totul ca sa scape. si a scapat. jos palaria. e totusi un x5...
Comment
-
Unknown, daca te uiti la partea cu slowmotion o sa vezi ca rotile vireaza exact cum trebuie ca masina sa ramana pe roti. Ori altfel daca nu tinea mainile pe volan, eu unu' nu-mi dau seama cum vireaza... Sau o fi vreun cascador din ala care vireaza cu picioarele, e posibil si asta, nu zic nu...
Peseu: M-am uitat inca o data la filmulet, pe toata durata scenei soferul chiar accelereaza (se vede cum arunca cu pietris in spate de la roti), deci varianta cu viratul rotilor cu picioarele cade.Last edited by vitriol; 1 August 2009, 21:14.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Gandind logic daca era chiar 100% meserias nu ajungea in situatia aia, gresesc?
Comment
Comment