Accident In Rally
Collapse
X
-
sa-mi bag picioarele
am primit mail de la protv dar nu am avut curajul sa intru sa ma uit (nici acum n-am)
e un cal salbatic, aparut pe drum din intamplare, dupa cum scria pe mail.Attached FilesLast edited by B 83 RMJ; 18 August 2009, 22:53.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
-
daca era masina de serie nu prea avea ce cauta pe acolo, sau cel putin nu cu viteza aia. poate doar vreun nimfoman cu masina de la firma, dar nici aia nu ar fi rezistat pe drumul ala...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Asta inseamna animale lăsate nesupravegheate
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postdaca era masina de serie nu prea avea ce cauta pe acolo, sau cel putin nu cu viteza aia. poate doar vreun nimfoman cu masina de la firma, dar nici aia nu ar fi rezistat pe drumul ala...
Aline...tu stii ce inseamna Nimfoman ?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postdaca era masina de serie nu prea avea ce cauta pe acolo, sau cel putin nu cu viteza aia. poate doar vreun nimfoman cu masina de la firma, dar nici aia nu ar fi rezistat pe drumul ala...
astfel de accidente se pot intampla pe orice drum .acum cativa ani un coleg de al meu a crapat iar un altul ...mai avea oleaca si crapa , dupa ce au luat in brate un cal intre dorohoi si botosani.deci nu e nevoie nici de drum de macadam sau desert .la noi cred ca se poate intampla asta si pe a2.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
sa vedeti lamentari pe evz.ro, parca, unde mai e prezentat acest accident...sfarsitul lumii cum se tanguie dupa un cal...de aia 15 morti de la iasi, calcati de tren, nu zice nimic, numai de un f$$$t de cal isi face griji toata lumea. la noi pe sosele europene traverseaa fazanii ca la ei in sufragerie si noi discutam de un cal luat pe sus pe un traseu de raliu, de o masina ce vine ca o locomotiva si mai e si ranforsata. vai, ce se intampla daca acolo era un om in locul calului? pai se interziceau raliurile, din cauza unor idioti cu creier mai putin dezvoltat decat al calului respectiv. nici un om cu mintea intreaga nu incerca sa traverseze traseul intr-o curba fara vizibilitate...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment