Hai sa va zic ceva, poate o sa spuneti ca ma dau mare, ca sunt inconstient, dar atata timp cat eu ma bazez pe mine o sa fac lucrul asta, si cand nu pot sau nu imi permite traficul nu il fac. Daca suna telefonul in timp ce conduc, raspund, daca primesc sms si trebuie sa raspund, scriu un sms cat mai scurt, cu prescurtari. Acum 2 zile prin Drumul Taberei am luat 2-3 galbene, cel putin 3 rosu, si am vorbit si la telefon si am scris si sms in timpul asta, dar toate sunt gandite inainte si le fac cu cap. Si lucururile astea le fac de cand am luat permisul, adica de 1 an si vreo 3 luni. Va salut si sper sa ne vedem in trafic cat mai des.
Dai SMS In Timp Ce Sofezi?
Collapse
X
-
Vasile78: Probabil ca ai ajuns la o varsta in care ai lasat la o parte senzatiile tari in bucuresti, daca stai in bucuresti. Si eu am realizat ca nu e bine ce fac, si incet incet incerc sa las la o parte senzatiile tari constant in viteza excesiva, frana de mana in curbe, accelararii bruste,retogradari de treapta, liniute la semafoare, fortat semafoare pe galben, rosu, slalom printre pietoni pe trecere, claxoane, iesit pe geam la altii participanti la trafic, injurat flesh-uri, intimidari, luat fata, frana brusca in fata si multe altele in acest oras criminal. Mai fac doar asa cand imi vine cheful, dar mi-am promis ca ma las si asa o sa fie. Si cu telefonul la fel, o sa il las la o parte pana cand o sa am casca "blustut". Bafta si fara incideente.
Comment
-
Originally posted by geo_ultras View PostHai sa va zic ceva, poate o sa spuneti ca ma dau mare, ca sunt inconstient, dar atata timp cat eu ma bazez pe mine o sa fac lucrul asta, si cand nu pot sau nu imi permite traficul nu il fac. Daca suna telefonul in timp ce conduc, raspund, daca primesc sms si trebuie sa raspund, scriu un sms cat mai scurt, cu prescurtari. Acum 2 zile prin Drumul Taberei am luat 2-3 galbene, cel putin 3 rosu, si am vorbit si la telefon si am scris si sms in timpul asta, dar toate sunt gandite inainte si le fac cu cap. Si lucururile astea le fac de cand am luat permisul, adica de 1 an si vreo 3 luni. Va salut si sper sa ne vedem in trafic cat mai des.
Si ca sa raspund si eu... scriu sms-uri cand sunt la volan dar ma bazez pe faptul ca pot sa scriu fara sa ma uit la telefon... ma uit pe unde merg cu masina si scriu sms-ul. Arunc doar o privire inainte sa il trimit sa vad daca am scris bine. Daca e ceva de modificat mai astept un semafor ca sa am timp.
Originally posted by geo_ultras View PostProbabil ca ai ajuns la o varsta in care ai lasat la o parte senzatiile tari in bucuresti, daca stai in bucuresti. Si eu am realizat ca nu e bine ce fac, si incet incet incerc sa las la o parte senzatiile tari constand:
1. viteza excesiva
2. frana de mana in curbe
3. accelararii bruste,
4. retogradari de treapta,
5. liniute la semafoare,
6. fortat semafoare pe galben, rosu,
7. slalom printre pietoni pe trecere,
8. claxoane,
9. iesit pe geam la altii participanti la trafic,
10.injurat
11.flesh-uri,
12.intimidari,
13.luat fata,
14.frana brusca in fata
si multe altele in acest oras criminal. Mai fac doar asa cand imi vine cheful, dar mi-am promis ca ma las si asa o sa fie. Si cu telefonul la fel, o sa il las la o parte pana cand o sa am casca "blustut". Bafta si fara incideente.sigpic
Comment
-
...eu evit sa raspund la telefon in timpul condusului...vad cine suna si daca consider ca este foarte urgent poate,dar de regula sun eu cand opresc masina...de sms nici nu poate fi vorba...dar probabil ca multi o fac la volan...
sinx...si eu am luat permisul la Pitesti...acu' vreo 15 ani...
Cred ca pe bani se putea lua oriunde...si inca se iau...chiar si la Pitesti...probabil s-a mai scumpit pretul doar
Comment
-
Originally posted by sinx View PostEu sincer sper sa nu ne vedem deloc in trafic... cum poti spune ca le faci cu cap cand treci pe rosu? Vezi ca te contrazici singur... asa ceva nu exista, trec pe rosu dar o fac cu cap . Pai dupa 1 an si putin ar trebui sa stai linistit ca de exeperienta nici nu poate fi vorba... mai ales ca zici ca le faci de cand ai luat permisul... Doamne apara si pazeste ( de unul ca tine). In locul tau nu as fi spus
Si ca sa raspund si eu... scriu sms-uri cand sunt la volan dar ma bazez pe faptul ca pot sa scriu fara sa ma uit la telefon... ma uit pe unde merg cu masina si scriu sms-ul. Arunc doar o privire inainte sa il trimit sa vad daca am scris bine. Daca e ceva de modificat mai astept un semafor ca sa am timp.
Pai orasul asta este criminal pentru ca asa gandesc toti... efectul de turma... bizoni. Poate nu ai nimerit pe cine trebuie cand ai iesit pe geam... sau poate nu s-a impiedicat nici un pieton in fata ta ca sa afli cum o sa fie la Rahova... Ti-as spune atatea dar nu vreau sa te jignesc, mai ales ca vad ca esti tare mandru de realizarile tale... Injuri, treci pe rosu, tai fata, viteza excesiva, frana de mana in curbe, etc. Ai luat cumva permisul la Pitesti?Last edited by MirCip; 22 August 2009, 17:10.
Comment
-
eu zic ca cei care au scris aici ca trimit sms in timp ce conduc, sunt inconstienti si nu ca sunt baieti de cartier sau baieti de presedinte. ca daca ar constientiza acest lucru...
experienta?! care experienta??? in momentul in care de pe contra sens adoarme soferul si se produce nefericitul in acent moment, unde e experienta? nu consider experienta in sofat, doar la locul de munca si nici acolo...sigpic
Comment
-
Vorbesc la mobil in timp ce conduc, dar il dau pe "Laudsp." si asa vorbesc. Sms-uri scriu cand stau si astept la semafor, iar daca se face verde si nu am terminat de scris las telefonul deoparte si la urmatorul semafor pe care il prind pe rosu imi reiau scrisul.
Comment
-
si cand il dai pe loud speaker unde il tii ?
asa am tot vazut specimene prin trafic care cu sau fara casti isi tin telefonul in mana si urla la el/in el. cu un ochi radeam, cu altul plangeam ca nu rezolva nimic si le si scade gradul de concentrare, de atentie samd. nervi consumati urland in telefon, reflexele se diminueaza din cauza mainii ocupate, atentia distributiva se reduce mult
Comment
-
Pai asa fac toti ""mamaligarii"" care isi dau semnul de incepator jos.
Gata zic ca au scapat de mamaligi si ca au trecut in randul profesionistilor.
Geo si pe fimea de 9 luni daca o pun la volan in bratele mele merge in linie dreapta si se tine de volan cu ambele maini ca la la carte,,adica sta cu mainile la ora 10 si 10.
Asa ca speram sa nu dam de tine in trafic cand trimiti sms-uri cu o mana,pt ca daca te-am vedea si Doamne fereste sa nu dai peste noi ,cred ca eu unul as da cu telefonul tau de pamant.
La un an si trei luni daca tu faci acu asa ceva,,,,dar cand oi avea peste 10 15 ani de condus??/
Faci ca Tiristul ala care il daduse astia de la stiri peste tot?Adica ca mama lui Tarzan??
Of,of of auzi fac treaba gandita cu cap,,,ca trec pe rosu de trei ori si mai trec inca de doua ori pe galben.
Dar pe culoarea verde cand ai de gand sa treci cu cap???
PS..intrebati-l si pe Denisbossu cum a facut accident cu loganul....Intrebare valabila pt cei care dau SMS-uri la volan..Last edited by Ivan Marian; 22 August 2009, 22:19.
Comment
-
Off Topic- masina aceea este un Ford K care are caroseria 80% plastic.
Este adevarat ca nu este ok sa faci alte lucruri la volan,deci......campania este ok (din punctul meu de vedere)
PS- Eu am luat 2 puncte pentru ca vorbeam cu seful meu la telefon, in timp ce conduceam.
Deci jos palariareal power..... diesel power by
Comment
-
Comment