Dai SMS In Timp Ce Sofezi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dai SMS In Timp Ce Sofezi?

Sper sa invatam cu totii din greselile altora si sa nu le repetam.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

culmea, toti purtau centura
    eu nu pot sa formez un nr. de tel. care-l am in agenda, darmite sa scriu un mesaj
    sigpic

Comment

am primit si eu mail de la protv si am ramas prost...macar bine ca de data asta e o 'inscenare'
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

nici nu ma ating de telefon cat sunt la volan. sunt destui pe forum care stiu ca nici macar nu le inchid cat sunt la volan, pur si simplu nu exista telefon pe perioada respectiva.

impresionant clipul, am incremenit cand am vazut ochii bebelusului.

ce e foarte trist e ca nu era singura in masina. cum sa nu ii atraga atentia niciuna din fete? chiar asa sa fie zgubilitice toate? eu una stiu ca sunt un stres maxim pentru sofer cand sunt in dreapta.

Comment

si eu dau sms cind sofez
          sigpic

Comment

Boris, tu chiar vrei sa fim nevoiti sa iti cumparam sicriu?
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Asta e ca si campania aia cu viteza. Intr-adevar e nasol, dar clipu e putin stupid. Eu sa mai fiu cu 2 prieteni in masina, clar scrie altu mesaju...Si sa fiu in dreapta, daca vad ca masina se duce aiurea bag mana in volanu lu ala de conduce daca imi dau seama ca se uita-n porumb
              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

nu men conduc prudent,incet ) maxim 30/km /h
                sigpic

Comment

Ca sa nu încalc regulamentul, am să răspund elevat: nici nu știu să dau SMS de pe telefonul meu (vai de capul meu), iar de vorbit la volan vorbesc doar cu cască pe bluștuț...
                  The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Un filmulet cutremurator

Comment

intradevar....se zburleste paru pe tine...mai ales la faza cand copilul striga la parintii lui sa se trezeasca...

Comment

Originally posted by JREwing View Post
                        Ca sa nu încalc regulamentul, am să răspund elevat: nici nu știu să dau SMS de pe telefonul meu (vai de capul meu), iar de vorbit la volan vorbesc doar cu cască pe bluștuț...
                        Off Topic: Chiar e bine ca nu şti să dai SMS, că un simplu sms iţi poate provoca multe probleme.
                        On Topic: Eu nu trimit SMS-uri când conduc, iar de vorbit la telefon vorbesc doar dacă e ceva foarte important, că nu am cască bluştuţ.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

ieri am pecit-o si eu putin sa zic asa...noroc ca era prietena cu mine in masina si am pus-o pe ea sa scrie un sms. eu am umblat la telefon doar cat sa intru in meniu si cat sa introduc numarul de telefon catre cine trebuia sa trimit acel sms. dar am mers cu viteza relativ mica, adica eram doar in a 2a. nu cred ca am pacatuit prea mult/rau
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si eu dau sms cind sofez si mai si si vorbesc chiar la 2 telefoane cate odata,etc
                            sigpic #

Comment

Nu dau sms cand conduc,doar vorbesc la telefon,partea proasta e ca nu stau sa-l dau pe handsfree,si sunt nevoit sa conduc cu o singura mana,dar nu e problema

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google