Dai SMS In Timp Ce Sofezi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din pacate mie mi-a cam intrat in reflex sa vorbesc la telefon in timpul mersului, nici nu imi dau seama (vorba vine).
    Chiar ma miram de ce se agita un politist cand am trecut pe langa el. Abia dupa ce am inchis mi-am dat seama ca eram cu telefonul la ureche. "Blustut" nu folosesc pentru ca nu suport sa am ceva in ureche, nu am avut in viata mea walkman din acest motiv.
    Sms-uri scriu doar cand sunt oprit la semafor sau cand inaintez cu 5 metri pe ora in traficul din Bucuresti, in timpul mersului nu sunt capabil sa schimb nici macar un cd, dar sa mai scriu si sms-uri.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...in-galati.html. Acum am ajuns acasa de la accidentul asta, daca ala cu Dacia scria sms-uri in timp ce microbuzul se indrepta spre el, ce facea? Murea mai mult ca sigur, macar a fost atent si inspirat si a tras de volan spre sant! Cred ca la volan trebuie sa fii putin "in priza" si poti scapa usor din multe situatii care iti pot cauza moartea! Drive safe!

Comment

Sinx: Nu se stie cand ne intalnim in trafic,si am mai spus mi-am promis ca ma potolesc si asa o sa fie. Am vazut tot ce implica lucrurile astea si nu arata bine deloc. Nu am luat permisul la Pitesti, fereasca Dumnezeu, mai exact am permisul in data de 14 mai 2008, fara spaga, si avand in vedere ca in ziua aceea sunt singurul care a luat traseul, eu zic ca e ceva, ca militieni erau hotarati sa nu dea permise in ziua aia. Cezar: Nu am atitudine de "smekeras de oras" doar ca mi-a placut sa conduc un pic mai sportiv. Am invatat din greselile mele si ale altora, si repet: nu o sa mai fac asa ceva. Ivan Marian: Da, si trecutul pe galben, rosu sunt facute "cu cap" dar, doar noaptea. Semnele de incepator le-am dat jos dupa 4 luni deoarece ma injurau toti mereu, cu toate ca uneori nu greseam cu nimic, si in plus mergea si tata cu masina si pe el la fel). Nu sunt profesionist, cu toate ca eu stiu ca profesionist esti atunci cand posezi categoriile B si C+E, poate dvs sunteti. Sunt doar un pusti caruia ia placut sa mearga sportiv.

Comment

Originally posted by geo_ultras View Post
          ..................Semnele de incepator le-am dat jos dupa 4 luni deoarece ma injurau toti mereu, cu toate ca uneori nu greseam cu nimic, .................
          Si dupa ce le-ai dat jos nu te-au mai injurat?
          Hmm, de ce oare te injurau? Oare din cauza listei care ai enumerat-o tu mai sus? Aia cu taiat fata, trecu pe rosu si ce ai mai scris tu acolo.
          Eu am tinut semnele un an de zile si nu ma injura nimeni. La orice ora vrei tu imi pun semnele de incepator in geam, mergi cu mine pe unde vrei sa vedem daca ma injura cineva.

Comment

@geo: daca ti-ai reconsiderat atitudinea, jos palaria.
            Conduceti prudent, daca nu pt voi, macar pt cei din masina ori ceilalti participanti la trafic.

Comment

@Vitriol: Nu din cauza celor citate de tine, ma injurau, paote ca din cauza ca mergeam regulamentar. Chestia cu luatu fata si frana brusc in fata le faceam sa se invete minte si sa ma respecte ca incepator, sa nu zica toti ca daca esti incepator esti neaparat si neindemanatic. Normal ca faceam greseli, dar am precizat ca uneori faceam nu tot timpul si cu toate astea ma claxonau ma injurau,ma speriau, se faceau cu masina spre mine, si am recurs si eu la metodele astea. Legat de pariu, am mers cu tata in masina (cu semnele de incepator puse), conducea el si tot a primit injuraturi si claxoane cu toate ca e de profesie sofer si conduce cel putin 8 ore in Bucuresti. @Cezar: Da, mi-am revizuit atitudinea.

Comment

....................Legat de pariu, am mers cu tata in masina (cu semnele de incepator puse), conducea el si tot a primit injuraturi si claxoane cu toate ca e de profesie sofer si conduce cel putin 8 ore in Bucuresti..............
                O fi culoarea masinii tale de vina, poate nu le place celorlalti participanti la trafic...
                Ce culoare e?
                Last edited by vitriol; 23 August 2009, 23:06.

Comment

sa se invete minte ? hahaha, nu cred ca invatau nimic.

orice sofer cand vede astfel de faze de la un incepator isi zice 'de-abia si-a luat carnetu dar nu o sa-l mai aiba mult timp'.

foarte ciudata mentalitatea ta, ca sa nu zic data peste cap.

ce apreciez totusi e ca ai fost sincer si ai recunoscut ca faci asa ceva.

tind sa cred ca atunci cand te refereai la trecut pe rosu ' cu cap ' te refereai ca noaptea, la vizibilitate si cu strada goala, asigurat fiind ca nu vine nimeni de nicaieri treci pe rosu

Comment

@Vitriol: Nu din cauza celor citate de tine, ma injurau, paote ca din cauza ca mergeam regulamentar. Chestia cu luatu fata si frana brusc in fata le faceam sa se invete minte si sa ma respecte ca incepator, sa nu zica toti ca daca esti incepator esti neaparat si neindemanatic. Normal ca faceam greseli, dar am precizat ca uneori faceam nu tot timpul si cu toate astea ma claxonau ma injurau,ma speriau, se faceau cu masina spre mine, si am recurs si eu la metodele astea. Legat de pariu, am mers cu tata in masina (cu semnele de incepator puse), conducea el si tot a primit injuraturi si claxoane cu toate ca e de profesie sofer si conduce cel putin 8 ore in Bucuresti. @Cezar: Da, mi-am revizuit atitudinea.
                    Tu pe cine vrei sa sperii pana la urma? Cine vrei sa te respecte? Daca faci in fata mea scheme de "meserias" eu iti promit ca te duc in santz... sau in copac... si nu esti primul!

Comment

De asta in general soferii de bucuresti sunt bagati in aceeasi oala... ca trec oamenii prin bucuresti si dau de soferi ''experimentati''. Ultimul care mi-a taiat fata si s-a dat zmeu s-a ales cu cateva puncte, o amenda grava si eu cu o bara noua... desi puteam sa evit oricand... nu avea nici casco deci a simtit pe pielea lui smecheria.
                      geo_ultras: daca ai recunoscut ca gresesti deja ai facut primul si cel mai important pas spre a te schimba... condusul sportiv are si el satisfactiile lui insa in majoritatea cazurilor dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur...
                      sigpic

Comment

chit ca eu de obicei dau sms`uri fara sa ma uit la taste, la volan nici nu vorbesc la telefon decat daca e foarte urgent :P
                        ps: adevarat filmul, foarte adevarat din pacate
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Fuarte Nervos !!!

Comment

Am telefon de prin `98 si nu am reusit nici pana in prezent sa invat tastele pe de rost din cauza ca am tot schimbat cam des telefoanele si cand am reusit insfarsit sa le invat, mi-au trebuit ochelari de aproape iar cu ei, nu pot conduce!
                            Asa ca lasand gluma la o parte, niciodata nu am scris SMS-uri la volan si nici sa vreau, nu mai am cum scrie acum!!!

Edificator filmuletul lui DomnulK si ar fi bine, sa nu ezitati un clik pe el!
                            Last edited by angel; 24 August 2009, 20:17.

sigpic

Comment

yo de vorbit vorbesc cand e ceva urgent si pe speaker...de regula inchid cand sunt sunat sau sun cand stau pe loc si nu la semafor...tin volanu cu stanga si telefonu in dreapta impreuna cu schimbatoru...noroc ca nu am nuca cat bolovanii
                              iar sms-uri dau cand stau in cozi la semafoare FOARTE RAR...daca vad verde astept urmatoarea coada/semafor...

Comment

Originally posted by angel View Post
                                .........................................
                                Edificator filmuletul lui DomnulK si ar fi bine, sa nu ezitati un clik pe el!
                                Dar de filmuletul care l-am postat eu in primul post din acest thread ce zici?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google