Femeile La Benzinarie...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Femeile La Benzinarie...

am ras cu lacrimi !
    am asistat de mai multe ori personal la bataie intre pompa si femei dar va rog nu incepeti cu comentarii misogine

Încă un episod din seria ?Femeile şi benzinăriile?. O reprezentantă a sexului frumos a reuşit să-şi conducă maşina până într-o benzinărie. Însă, nu a calculat bine distanţa dintre rezervor şi pompa de...

Nu este femeie ... este un scotian asta ca sa nu fiu misogin...sau este femeie?
    sigpic

Comment

am mai vazut acest film, nu inteleg de ce i sa parut ca emai usor asa decat sa faca cateva manevre de intoarcere
      Comanda modulul DRL de aici

Comment

Primul clip il stiam, e bun, dar la al doilea chiar am ras nu gluma . Ce fuge maestrul.......

9! 9! 9!
        sigpic

Comment

mama...inca o dovada ca femeile sunt bomba la jocu asta.

Comment

valeriu : nu stiu daca e scotian sau nu tipul din clipul al doilea, eu m-am referit la cele doua femei si problema lor cu benzinaria.

mona : din pacate multe soferite au problema vizualizarii masinii in trafic, neapreciind distantele. las pe seama acestui fapt si acest caz. soferita din primul film nu s-a gandit mai intai pe ce parte are rezervorul dar oricum nici nu a tras masina mai in fata. sunt multe cazuri in care desi rezervorul pe aceeasi parte cu pompa, masina nu e oprita corect si mai vezi cate un exemplar cum trage de pompa.

cata : ma abtin

Comment

primul clip il stiam si eu, dar al doilea super tare.totusi nuar trebui sa va mire faptul ca majoritatea femeilor sunt VARZA, stai ce zic eu varza, pardon sunt CEAPA la condus).foarte multe isi iau permis-ul pe...... cred ca se subintelege.pacat de masini,doarece multe au masini foarte frumoase si ingrijite iar ele in maxim 2 luni le fac PRAF.vai vai soferitele astea)

era sa uit.Intradevar sunt si exceptii printre soferite dar acele exceptii sunt RARE
              Last edited by dj_dragos; 25 August 2009, 20:21. Reason: Automerged Doublepost
              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

Cand am dat eu de permis era o proasta la care ii mergea gura de te saturai cu glume si il intreaba pe instructor daca poate face glume cu examinatorul si el ii zice da, si vine in parcare cu doasaru in mana si instructoru intreaba ce a facut de a picat-o si ea ii spune ca a glumit prea mlt cu el!!

Comment

Nu vin in apararea femeilor, dar asta este profesorul celor doua tipe. E atat de cretin incat uita ca a venit masina sa puna benzina. Se uita o data in jur si totul i se pare ok. Bine ca s-au alarmat cei din jurul lui ca altfel ar fi plecat acasa pe jos.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                  Last edited by vitriol; 25 August 2009, 22:02.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@playmo: femeile au in general probleme cu aprecierea disantelor pt ca multi barbati le mint ca 20 de cm inseamna un lat de palma...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

trebe sa zic doar atat.... QED

@cata & seba: You're right....)
                      e-mail: office@stickere.info

Comment

E`te na!
                        Filmu-i film dar pe sosea, nu odata am avut ocazia sa merg in tandem cu masini de clasa si avand superbe soferite la volan, ce conduceau de nu-ti venea sa crezi!...depasiri cu protejarea celui din spate, semnalizari ca la carte si in plus, stiau sa te traga dupa ele, lucru rar intalnit si la mai marii soselei.
                        Sa nu exageram, ca multe ne pot da clasa da` nu avem noi tupeu` s-o recunoastem

Parerea mea, cum in pat, asa si la volan!...si voi stiti destul de bine, asta

sigpic

Comment

...inseamna ca multe is praf si pulbere in pat ?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ooo, yes!...multe, de-ale barbatilor...!

sigpic

Comment

facuram praf si topicul asta...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google