...las` ca le luam pe rand, usurel!
Femeile La Benzinarie...
Collapse
X
-
Originally posted by Seba View Post@playmo: femeile au in general probleme cu aprecierea disantelor pt ca multi barbati le mint ca 20 de cm inseamna un lat de palma...If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Originally posted by andrushk_mib View PostDaa imi place teoria asta, seba! Acum daca tot e facut topicul praf, mie mi se pare ca in ultima vreme si destui barbati sunt cam pe dinafara. Acum daca si la astia se aplica teoria de mai sus nu stiu, dezbatere deschisa...Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
senzorii nu te ajuta cu nimic daca nu stii sa parchezi, eviti doar sa lovesti masinile.
v-am rugat sa nu generalizati dar au aparut iar pestii de balta...
una din rudele mele MASCULINE la frumoasa varsta de 58 de ani si posesor de permis de 35 de ani in viata lui nu si-a pus benzina singur. niciodata.
iar eu am observat ca exista tendinta prin benzinarii, sa vina angajatii la soferite. daca esti sofer vin sa te intrebe de geamuri sau nici nu vin, pe cand daca vine o soferita imediat iau pompa si te intreaba de cat baga.
ah sau se baga imediat in fata masinii sa te dirijeze sa tragi masina cat trebuie. incerc sa decid daca e din cauza a ce s-a discutat mai sus sau e pur si simplu o chestie de politete. oricum toti belesc ochii cand ii refuz si imi bag singura.
Comment
-
-
Originally posted by playmo View Postsoferita din primul film nu s-a gandit mai intai pe ce parte are rezervorul dar oricum nici nu a tras masina mai in fata. sunt multe cazuri in care desi rezervorul pe aceeasi parte cu pompa, masina nu e oprita corect si mai vezi cate un exemplar cum trage de pompa.
eu unul prefer sa alimentez la stilul asta, deoarece majoritatea masinilor in ro au busonul pe dreapta, iar la pompele cu furtun pe partea stanga de obicei nu e nimeni.
Originally posted by Seba View Post@playmo: femeile au in general probleme cu aprecierea disantelor pt ca multi barbati le mint ca 20 de cm inseamna un lat de palma...
Originally posted by ROAD EMPIRE View PostAia or fi barbati dinaia de canta pe la Mamaia gen Naomi
Originally posted by playmo View Postuna din rudele mele MASCULINE la frumoasa varsta de 58 de ani si posesor de permis de 35 de ani in viata lui nu si-a pus benzina singur. niciodata.
iar eu am observat ca exista tendinta prin benzinarii, sa vina angajatii la soferite. daca esti sofer vin sa te intrebe de geamuri sau nici nu vin, pe cand daca vine o soferita imediat iau pompa si te intreaba de cat baga.
ah sau se baga imediat in fata masinii sa te dirijeze sa tragi masina cat trebuie. incerc sa decid daca e din cauza a ce s-a discutat mai sus sau e pur si simplu o chestie de politete. oricum toti belesc ochii cand ii refuz si imi bag singura.
Comment
-
Originally posted by margelatu View Postfaza cu plecatul de la pompa cu pistolul infipt in masina am vazut-o real la mol in roman.protagonistul a fost un taximetrist.....Last edited by angel; 28 August 2009, 18:25.
sigpic
Comment
Comment