mi-a postat la vreo 5 din filmele mele de pe youtube si numa chestii ... de a trebuit sa le sterg.
asta a facut loganul "jeg"
Collapse
X
-
Mda, cred ca nici gagica nu are si nici gustul unei beri nu l-a simtit inca. Clerasilul cred ca e peste tot prin casa lui.
Un copil prost. Nu se pot compara masinile dar oricum asta din imagini pare cam obosita. Da-l incolo de complexat. Cred ca e genul care o sa aiba masina lui la 40 de ani
Comment
-
Avea 150 km/ora fraierul de ce s-o lauda asa nu stiu ,eu am prins cu loganul 170 km/h si mai mergea dar am lasat-o moale asa ca ala sa stea linistit ca este varza numai un ofticos putea sa arate ce stie el adica "nimic""cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Asa e, 150 e un c**** mai ales pentru un passat. Eu am condus destul de mult un 1,9 TDI de 130 Cp si i-amk dat 210 pe A1 fara probleme. 150 e nimic la asa masina domnilor dar copilu e tampit, ma enerveaza teribil dar oricum nu e masina lui. Daca e a lui inseamna ca e prost rau, saracul.Last edited by crististreulea; 31 March 2008, 07:40.
Comment
-
-
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by GOLAN91Nus ce vati impacientat asa , bagati in seama pe toti cocalari care au luat masina parintilor si sunt zmei pe la stirile de la ora 19:00.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment