Sunt de acord cu floryn, nu are cum sa sa fie ambreiajul
Iese "fum" Din Logan
Collapse
X
-
Cu mine nu esti?
Mie nu imi raspunde nimeni la intrebare: Daca scoti fum din ambreiaj mai poti pleca cu scart?sigpic
Comment
-
Salut.Ce mai poate face loganul?
Off-road,face de mult.
In concluzie ,A reusit pina la urma sa urce aceea panta sau......
Numai bine.
ps:Nu mai chinuiti masina in halul ala,ca nu e aro,sau vreun jeep e doar un biet LoganUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by andy_x3m View PostCu mine nu esti?
Mie nu imi raspunde nimeni la intrebare: Daca scoti fum din ambreiaj mai poti pleca cu scart?
Ps sa vedeti atunci clipuri pe yiutube cand o sa apara dacia 4x4 ) ,cu ele in norori pana la plafon.Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
am mai trecut si noi prin ape cu motoru incins.
mai ales cand ploua in port in braila,e o placere sadica sa trec prin apa pana la jumatatea rotilor sa se faca valuri de doua ori cat masina .si nu oesea atata fum din ea.
Si acuma sa nu incepeti ca stropesc pietoni ca nu e nimeni acolo la 2 noaptea ;)Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
cum se mai zicea...ala este abur, nu fum de ambreaj . Daca ii patina, cat de putin, nu urca deloc, chiar impinse-mail: office@stickere.info
Comment
-
aburii ies din cauza ca apa care a luat-o in bot pe radiator si saxofon acum se evapora,el presupun ca a trecut prin rauletul respectiv...ce ma intriga e faptul ca in loc sa ajute acel barbat sa ai zic asa dar nu cred ca e barbat,a stat si a filmat,ce ne mai mira ca dam si de astfel de indivizi care doreste sa impresioneze fetili,nu stiu cum sunt altii dar eu daca vad o persoana fie si necunoscuta sar sa o ajut indiferent de sex si masina,in limita la cat ma pricep...e vb de impins pai imping pina slabesc 2 kg nu stau si filmez...la video posturi suntem primii dar sa stim sa dam o mina de ajutor,lasam de dorit,de aceea a ajuns si tara unde este acum si fac toti ce vor din noi pt ca suntem un popor de curve(nu ma refer in sensul bun al cuvintului sau la femei),daca e de luat,hop si noi,daca e de dat "nu pot ,nu am ,am piciorul rupt,am bube pe maini,nu am voie la efort si etc. "nu generalizez dar intr-o proportie de 100% cca 98% suntem lasi
daca am deranjat pe cineva cu postul meu rog a mi se adresa in PM sau fata in fata
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment