mi-a stat inima in loc cat m-am uitat la filmulet, nu imi puteam imagina decat o masina venind pe banda a doua. pur si simplu, nu imi vine sa cred. si mai si ploua... vizibilitate si aderenta mai scazuta, evitarea unui dezastru deci imposibila. prefer sa nu-l numesc coleg loganist.
SOCANT ! Pe Contrasens Pe A1
Collapse
X
-
-
direct in parnaie merita ala..pe bune .. nu`i da prioritate, a parcar nasol, merge prea aproape de ax.dar pe contrases pe autostrada.deja e grav. ala sigur n`a dat test psihologic. e de pe forum?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@playmo: nu inseamna ca daca are Logan e coleg cu noi. Asa specimene nu sunt colegi cu nimeni. Nu poti invoca niciun motiv plauzibil ca sa faci asa ceva. Sunt de acord cu ce zice Cristi_LCD, dar cred ca individul era drogat de beat...
Off-topic cu trimitere: pentru asa creaturi sunt de acord cu interzicerea detectoarelor de radar, amenzi fabuloase, anularea pe viata a permisului de conducere si pedeapsa capitala.
Scuze de off.Last edited by JREwing; 1 September 2009, 08:22.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment