Doamne fereste...........Ce tupeu.........Asa murim , din cauza tampitilor care se cred zei......
SOCANT ! Pe Contrasens Pe A1
Collapse
X
-
Originally posted by dealexx View PostOameni buni ! Daca sunteti atenti si cunoasteti A1, acel sofer inconstient nu conduce pe contrasen, ci printre benzi, mai exact intre separatoarel dintre benzi. Oricum nu este sanatos la cap. Studiati mai bine imaginile.
Comment
-
doamne fereste ...puscarie trebuie sa fac tapitul ala. Inteleg sa mergi cu viteza pe autostrada dar mergi pe banda ta nu pe contra sens .
Comment
-
Last edited by vitriol; 23 February 2010, 21:35.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nu vazusem filmuletul asta pana acum. mi se pare de a dreptul anticrist sa faci asa ceva, monstruos de sinistru. frate daca vrei sa mori sunt alte zeci sute si mii de metode. stiu ca multi suntem suparati pe viata, avem probleme in familie, la serviciu, jocuri de noroc, camatari, iubiri ne implinite dar ceilalti participanti la trafic ce vina au ?
Comment
-
La 0:45 unde reporterul pro tv prezinta intrarea pe autostrada s-a incurcat si el...zice ca in loc sa o ia la stanga pe unde ar fi intrat corect a luat la dreapta si a intrat pe contrasens...pai indicatoarele arata exact invers..in stanga am vazut tabla cu intrarea interzisa si in dreapta toate directiile de mers...in mod sigur nu cunostea soferul daciei aceste semne, dar daca tot s-a mentionat ca in ultimi 2 ani s-au suspendat mai bine de 40 de permise, inseamna ca nici intrarea aia nu este bine semnalizat.
Personal nu am fost inca pe autostrada, dar cum sa fie urcarea pe autostrada langa iesirea de pe autostrada??? din cate stiu eu altfel nu se poate urca in contrasens pe autostrada doar urcand pe o iesire. Oriunde in alte tari urcarea pe austrada este bine distantat si despartit de iesire. De pe sensul de mers catre autostrada nu ar trebuii sa ai cum sa te duci pe iesire!!! daca pentru asta exista insa numai o tabla cu intrarea interzisa, nu e de mirare ca omu a urcat, ca s-ar putea sa nul fi vazut
Comment
-
De acord cu tine. Dar sa mergi 30 (treizeci) de km pe contrasens dupa ce ti-ai dat seama ca ai gresit? Nici macar pe banda de urgenta, direct in centrul petrecerii tata, pe banda de langa axul drumului, adica pe banda unde se circula cu viteza cea mai mare.
Nu stiu bai nene, dar astia nu-si dau seama pe ce lume traiesc... nu realizeaza ce e in jurul lor.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Hai ca in acest caz exista o explicatie...se zicea ca soferul a avut peste 60 de ani, avea o dacie veche probabil inca din fabrica cumparata, ma indoiesc ca dumnealui a mai circulat vreodata in viata lui pe autostrada! Din cele spuse de supravietuitori reiese ca a cautat o "gaura in gard" ca sa schimbe sensul de mers, asta inseamna ca si daca a vazut benzinariile si iesirile, nu stia ca se poate folosi de ele...
In celalalte cazuri nu stiu cum a fost.
Cred ca nu ar strica sa verifice cineva si proiectu de la autostrada, ca s-ar putea sa fie si alti de vina si ar fi bine sa prevenim inca pe de acum accidentele asemanatoare pe viitor!!!
Comment
-
Autostrada Bucuresti - Pitesti e data in folosinta de 30 de ani. Ma indoiesc ca domnu' asta nu a mai circulat niciodata pe autostrada. Intrarea aia pe autostrada o cunosc si te asigur ca trebuie sa fii batut in cap sa nu-ti dai seama ca intri pe contrasens. Inca de la inceputul bretelei este semn de interzis, dar daca omul este "perseverent" poate ajunge si pe contrasens.
Voi va dati seama ma oameni buni, 30 de km in care toti iti dau flash-uri si claxoane, in care toti se agita in jurul tau. Sa iti faca semn 3 masini de politie care vin spre tine si tu sa-ti continui drumul... pe mine ma depaseste treaba asta.
@DaniD: daca pe tine te multumeste explicatia ca cei de la drumuri sunt de vina pentru treaba asta... nu mai am nimic de adaugat...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment