SOCANT ! Pe Contrasens Pe A1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu ma multumeste!!!
    Incerc sa gasesc o explicatie pentru ce s-a intamplat asa pentru linistea mea.
    De ex. mi se pare si "firesc" ca a mers exact pe banda "rapida" fiindca pentru el acela a fost directia "corecta" de mers si probabil pentru asta a incercat sa se deplaseze cat mai in dreapta. De geaba si-o dat seama ca nu este pe banda corecta, da nu si-o dat seama ca in acest caz la stanga ar trebui sa traga...s-a intamplat, in acest caz nu e mai ce sa facem...probabil a ramas socat omu si nu si-o dat seama ce ar trebui sa faca.
    S-a putea preveni astea de ex. cu reinnoirea mai deasa a permisului cu cate un examen psihic si legislativ din 5 in 5 ani si nu din 10 in 10 si verificarea infrastructurii autostrazilor (care stiu ca oricum nu va avea loc). Omu asta la cei 60 de ani ai lui numai Dumnezeu si el stie cand a vazut ultima data codul rutier...
    Poate daca ar fi citit noul cod nu s-ar fi intamplat asa. Este?
    Last edited by DaniD; 24 February 2010, 10:27.

Comment

eu nu imi explic totusi. mergi 1 2 10 kilometri da nu 30. si pe banda de viteza. o fi tras pe nas o fi fost amenintat cu arma ? daca voia sa moara isi alegea o masina de pe banda vecina si tragea de volan. dar nici asta nu a facut.

Comment

Deci, nu poti concepe ca infrastructura este gandita corect. Problema e ca unii semeni de-ai nostri nu au capacitatea necesara de a constientiza anumite lucruri, este vorba de cei "saraci cu duhul".
        In toate editiile codului rutier specifica faptul ca nu trebuie sa mergi pe contrasens, mai ales pe autostrada, e la mintea cocosului.
        Exlicatia este simpla: "idiot!" Ce explicatie vrei mai mult de atat?
        Si cu asta inchei aici expicatiile mele pentru ca vad ca nu ajungem la nici un rezultat.

P.S. S-a ajuns la un rezultat: 2 morti si nu stiu cati raniti, asta e rezultatul final!
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

inconstienta maxima iar daca o fi constient de ce se intampla mai ales ca radea dupa cum sa auzit in reportaj, e prostie maxima!
          lipsa text

Comment

Sunt multi prosti care chiar nu au habar de condus .. dar au permise in buzunare .. eu unul chiar nu sunt de acord ca examenul de permis sa fie mai usor .. chiar ar trebui proba practica facuta mai serios .. ca din cauza unor idioti mor oameni nevinovati ..

Comment

L-am cunoscut pe sofer , e de la mine din sat, a fost sofer de autobuz si a iesit la pensie ca sofer de autobuz. Acum nu stiu ce a fost in capul lui.Intrarile pe autostrada asa cum au fost facute acum sunt destul de ciudate si la varsta lui .... Probabil varsta si-a spus cuvantul.Nu mai aruncati cu pietre daca nu stiti realitatea, ca nu sunteti la PRO-TV.

Comment

In primul rand dumnzeu sa ii ierte pe cei care au murit in accident ! Si omul acela nu este de condamnat ...el avea 64 de ani, cum au spus si colegi mai sus, este posibil sa nu fii circulat niciodata pe autostrada. El a intrat din greseala pe contrasens si nu a mai avut pe unde sa intoarca . Sincer...daca era un "smecher" in locul lui, nu imi parea rau ca ar fii murit...
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Despre mori numai de bine, dar, pentru asa ceva nu exista scuza. Puteti sa-mi sariti in cap, dar nici un motiv din lume nu te poate scuza in cazul asta. Il mai inteleg pe ala care depaseste si nu are timp sa revina pe banda, pe ala care adoarme la volan, sunt chestiuni de fractiuni de secunda. Dar sa mergi 30 km pe contrasens, cu 30-50 km/h (asa cum spun aia la stiri) faci cel putin 45 de minute. Deci ce scuza sa mai ai la faza asta?
                  Repet, 45 de minute cu claxoane si flash-uri din partea celorlalti participanti la trafic!

Comment

@madi: daca ar fi intrat cu masina in cineva drag tie care mergea pe autostrada l-ai fi condamnat? Iti zic eu ca da... Nu are nici o scuza ca era in varsta si cu atat mai mult cu cat a fost sofer de autobuz ani buni. Se presupune ca stie macar semnele elementare de circulatie. Nu vreau sa iu rautacios dar a primit ce a meritat... el a pus in pericol nu 1 nu 2 ci sute de vieti care au trecut pe langa el... Daca nu esti in stare sa conduci la standardele actuale, lasa masina acasa... exista trenul, autobuzul, maxi-taxi, etc. Stiu multi oameni care sunt din provincie si la intrarea in Bucuresti parcheaza masina si iau autobuzul... si nu e de ras... mai bine asa decat vreunu inconstient.
                    Zi de zi vad din ce in ce mai des soferi trecuti de 50 de ani care pur si simplu nu se pot adapta la trafic din ziua de azi. Am ajus sa dau mai des peste d-astia batrani decat peste femei.
                    Dupa cum zicea si femeia din interviu stie exact ce face, numai ca in prostia lui a crezut ca poate continua...
                    PS: La vara cand o sa plec la mare o sa o iau pe drumul vechi... evit A2
                    sigpic

Comment

Nu incerc sa-i gasesc nicio scuza, am vrut doar sa spun ca nu a fost un idiot care a luat carnetul pe cas ,asa cum sugera cineva mai inainte. Caut sa inteleg ce s-a intamplat.

Comment

Originally posted by LmtdEdition View Post
                        In primul rand dumnzeu sa ii ierte pe cei care au murit in accident ! Si omul acela nu este de condamnat ...el avea 64 de ani, cum au spus si colegi mai sus, este posibil sa nu fii circulat niciodata pe autostrada. El a intrat din greseala pe contrasens si nu a mai avut pe unde sa intoarca . Sincer...daca era un "smecher" in locul lui, nu imi parea rau ca ar fii murit...
                        Voi chiar nu aveti minte. Cum sa nu fie de condamnat. Daca acel om va omora pe cineva drag, aveati cu totul alta parere. Trebuie sa fi imbecil, sa mergi 30 KM, sa treci pe sub poduri si sa nu intrii pe banda de mers normala. Ati auzit declaratiile celor din locurile la dacie, spera si el sa fie o spartura in despartitor ca sa treaca. Trebuie sa fi imbecil sa faci astfel de lucruri. E chiar foarte de condamnat. Unii au spus cu varsta isi spune cuvantul. Baa, nu mai poti nu te mai urci la volan. Asta e parerea mea.

Comment

Bun , atunci este de condamnat, dar de condamnat sunt si ceilati 40 de anul trecut si cei 8 de anul acesta . Cel de acum de la televizor a platit greseala cu viata si din pacate nu a fost singurul.

Comment

http://stirileprotv.ro/video/30-de-k...testi/60407724 nou accindent pe contrasens...acces nene si-a dat seama ca e pe contrasens dar el cauta o spartura in parapet....sa intoarca....
                            Tragic e ca a mers pe contrasens....vro 30 km.....si la ora 5:00 dimineatza ......ziua poate poti sa il eviti...dar pe timp de noapte posibilitatea de al evita...este foarte scazuta....asa ca tre sa mergem cu grija si pe autostrada...ca nebunii.....sunt peste tot...!

Comment

Ii ziceti voi sau ii zic eu?

Comment

Zi-i tu
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google