If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Trist este ca nu prea ar avea ce sa pateasca, o amenda ca a circulat pe interzis si aia e. In alte tari exista notiunea de "sofat periculos" unde iti suspenda permisul + parnaie. La noi inca nu s-a auzit de asa ceva.
Si mai trist este ca nu poti sa te duci (sau mai bine zis "sa te intorci" ) dupa el si sa-i dai doua dupa ceafa.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
da sa ziceam ca era o blonda la volan si a luat-o pe contrasens...da ce mama masii umbla ea pe banda 2 ? si cu viteza... ca daca se trezea cu un mic "shumacher" ii vedeam si ei matele imprastiate la threadu' cu accidente
Blonda sau blond...
In tara asta n-ar trebui sa ne mai socheze nimic,nu mai este nici macar Tara lu' Papura Voda.
O sa ajungem sa fim socati atunci cand se intampla ceva bun,ca ne-am obisnuit numai cu RAUL...
.
Mama lor de autostrazi din Romania ca in Germania sau Anglia daca arunci o hartie pe jos in 10 minute te-ai si ales cu amenda dar in romania poti sa faci din astea si ajungi si linishtit acasa la o bere fara sa ai vreo problema! dobitoc si el dobitoci si cei de la rutiera
din pacate la noi daca acel sofer producea o tragedie ramanea doar o statistica si o stire senzationala asa cum a si fost la tv, in scurt timp alte accidente ar fi urmat la rand fara ca nimeni sa invete nimic din asta. de fapt multi nu realizeaza ca omul nu e asa de "invincibil si etern" si o secunda de prostie poate duce la finalul acestei vieti. ca dupa ce ai murit oricum nu mai conteaza nimic,iar din pacate la noi ajungi numai o statistica
In Romania faci ce vrei si nu patesti nimic...au fost foarte multe exemple si tot degeaba :-j...
Va reamintesc unul singur care nu pot sa il inteleg nici in ruptul capului:unu cu X5(fiul la nu stiu cine de la Apele Romane) a intrat cu masina pe plaja,si a calcat 2 insi care facea plaja,si au murit....iar lui nici macar permisu nu i s-a luat,ca sa nu zic de puscarie,pe motiv ca nu era pe drum public si nu se aplica regulile ...
LEGISLATIA ROMANA E DE KKT...Tara e de kkt...
legislatia romana a fost facuta ca sa fie interpretabila si dupa bunul plac al celor cu stegulete rosii ceausiste care si acum corup mediul rural si pensionarii sa ii voteze...
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
e ca vorba aia "prost sa fii noroc ca esti" si ca in bancul "la radio anunta ca pe autostrada A2 un conducator auto circula pe contrasens(binenteles ca si soferul aude stirea),la care soferul zice,unul sunt sute" deduceti voi concluzia
ce te mai mira,se circula prin bucuresti pe contrasens(strada cu sens unic) si iti mai face si cu farurile ca mergi prea pe mijlocul strazii
nu demult am patit eu asa ceva cu un mitocan de dorobanti,intrat pe str putul lui zamfir din sectorul 1,eu circulam regulamentar si el venea din sensul care avea semn de interzis si tot el era al de facea cu farurile si dadea din manute,nici de-al dreacu nu m-am dat la o parte,s-a dat omu nervos din masina,spre nelinistea lui cand a vazut cum eram imbracat si cu ce eram echipat a tacut a dat in marsarier si a intrat pe strada unde putea sa circule
dar asta e romania,tu daca ai uitat sa iti pui centura la un bucuresti unde viteza media e de 15 km/h iti iei puncte amenda si penalizare,iar smecherii nu au scrupule daca intra pe contrasens,asa ca nu ma mai mira nimic
scz de roman dar sunt prea intrigat de ce vad zilnic pe strazile din romania
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
sa intelegem ca erai imbracat in Rambo si aveai o bazooka in mana. Daca, in schimb, erai imbracat in agent de circulatie si erai echipat cu carnetel de amenzi, si nu l-ai amendat pe smecher, atunci avem o problema. Cum (prost) spunea un clasic in viata: "asta e Romania"; eu zic: "Asa sunt unii romani, si ei strica mult".
PS: acum incep sa ma dumiresc si eu. L-or fi vazut si pe ala niscaiva politai pe autostrada. Desigur ca nu i-au facut nimic, se lamenteaza in schimb ca "asa e in Romania".
Last edited by ParuLuScorilo; 9 September 2009, 22:20.
Cine stie ce motiv a avut!Dar cam riscanta alegerea lui.
Oricum sa zica mersi ca l-au vazut cei din fata.
Si nu e vorba de tara ca oriunde se fac de astea.
Cum se intampla ceva toata lumea zice "Romania tara tuturor posibilitatilor"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment