ce au facut arabii cind au dat de masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"you want oil? i give you oil"
    "hmm am distrus o masina...mai am 5 de rezerva cu mine..."
    Astia chiar n-au avut jucarii cand au fost mici!
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
      au sapat dupa petrol, evident
      si ce se intimpla cind nu le iese
      decat sai impuste americani - leau dat masini sa se omoare singuri

Comment

nebunie curata.... voi ati fi in stare sa faceti asa ceva?..
        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

dadadada dar nu cu masina mea

Comment

Mama,ce toaca aia la BMW-uri si Mertzane...ma doare sufletul de masinile alea.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Doar petrolu la ei curge nu la noi au bani de masini ca si noi de tigari))) ( care fumeaza)

Comment

pe langa sange in "oo" nebunie....bani...masini.... mai e si stiinta....

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

this is a saudi driver who is performing a stunt without and safety this is all i call risk taking and he is not scared so hats off to him

si aici o sa va arat ce au facut cand au descoperit bicicleta

Last edited by yrman; 9 February 2010, 19:13.
                sigpic

Comment

ultimu filmulet e genial dracu stie ce idei cretine mai au arabii astia.....la cat ne nebuni is parca vad pe youtube filme cu camile care drifteaza sau mai stiue eu ce inventeaza obsedatii astia

Comment

maine vedem la stiri ca fac si ai nostri asa ceva)
                    sigpic

Comment

ha, belea rau de tot!! daca am avea si noi macar o strada sau autostrada la fel ca aia....am fi regi pe sosele daca altii sunt patinatori.
                      lipsa text

Comment

ce bine.nu trebuie sa se chinuie americanii cu armata ca sa extermine maimutele astea.se omoara singuri.trebe sa le faca doar autostrazi .
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

@margelatu sa inteleg ca esti rasist sau doar invidios ca ei au si tu nu? Sincer ma gandesc serios daca ar trebuii sa ma feresc de tine sau nu.
                          sigpic

Comment

In ultimul clip cred ca si-a dat cu ceva pe cauciucul din spate al bicicletei de aluneca asa. Parafina, ulei, sapun, petrol altfel n-ar avea putere.

Comment

Originally posted by yrman View Post
                              @margelatu sa inteleg ca esti rasist sau doar invidios ca ei au si tu nu? Sincer ma gandesc serios daca ar trebuii sa ma feresc de tine sau nu.
                              stai linistit.ma refeream la faptul ca americanii tot vor sa-i omoare.personal nu ma intereseaza arabii.nu traiesc pe banii mei.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

bmw si mercedes toaca aia mai mici asa in grad......arabii au cele mai scumpe si cele mai tari masini ......cu care se distreaza....si tie ti-e mila si de logan.....sa ii dai....ce inseamna banu......si sa "driblezi" cu petrolul)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google