Inteligenta la superlativ! :)
Collapse
X
-
-
Acum vad si eu ce inseamna geamuri duble si cu protectie sporita la soc de la Audi. Isi merita fiecare banut optiunea asta.
-
Parbrizul e simplu chiar daca celelalte geamuri sunt duble si cu protectie anti-soc. Deci are descarcerarea pe unde sa intre.
Comment
-
eu am vazut aceeasi chestie ce o fac baietii astia tot pe youtube,au dat cu caramida in geam,si aia faceau reclama la foliiLast edited by Cristi_Xp; 1 December 2007, 05:02.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
"radeti voi, vechi amici din bizant...", cum canta baniciu...niste tigani (evident din romania) au ajuns cateva zile prin spital, dupa care cateva luni prin puscarie in anglia, dupa ce-au incercat sa sparga vitrina unei bijuterii cu un capac de canalizare. i-au facut avant trei oameni, a zburat capacul in geam si-a venit inapoi de unde a plecat. rezultatul: un cap spart, doua maini rupte, cateva coaste fisurate, sold dislocat...stirea am auzit-o anul trecut la bbc.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pentru care nu sunt convinsi ca aia e folie de pe geamuri inca un filmulet....
LLUMAR nu face geamuri...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
O avea si folie dar cred ca are si geamuri duble, ala din primul filmulet.
Comment
Comment