cititi comentariile... si ascultati ce zice barosanu
Acum Si Cu Phaeton
Collapse
X
-
masina mea " se ridica in jos"...a lui.."se ridica in sus"...( ce carcotasi suntem )sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Chiar credeti ca aia este a lui ??? O fi inchiriat-o si el din partea cealalta si acum se da mare ca a dat si a dres. El o fi vai de mamicuta lui pe unde o lucra . Am mai avut eu de-a face cu tipi de genul care se dadeau mari ca ei au masini si cand colo erau inchiriate. Asa ca chill outHouse is in the house
Comment
-
Phaeton cea mai slaba limuzina din categoria ei, deoarece a intrat in concurenta cu bmw 7, mb clasa S, audi a 8, jaguar xj, a avut multe de infruntat si astfel a iesit foarte sifonat din orice competitie.
Astfel s-a depreciat foarte repede, un asa de model cu aproximativ aceleasi dotari se gasea anul trecut la faimoasele licitatii din Franta la preturi variand intre 14.000 si 21.000 de euro.
Cat despre taranul care a achizitionat-o si acum gaseste cu greu sa inmatriculeze un motor de 5 mii, pot sa zic decat ca este un taran sarit din caruta tocmai in teleguta si acum are impresia ca are masina cea mai tare,cea mai mare, cea mai shucare si cea mai tare ;) )
Mai stiu eu pe unu care avea masina de cai multi, treling, arfe de dotari multe si vaste, care apoi s-a ars.No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
Comment