pentru unii spectacol, pentru altii dezamagire. pentru cei implicati e tragic
spectacol pentru unii
Collapse
X
-
Sunt unele faze amuzante,mai ales in filmuletul din partea a 2-a cu Renault 5,dar cred ca pt cei implicati nu era chiar asa de amuzant.Faza cea mai tare a fost cand era sa-l ia pe capota pe ramolitul ala,iar el nu parea deranjat de ce era sa i se intample.Oricum,meseriasi baietii.Cred ca Csebalyn are mai multe de spus pe marginea acestor filmulete.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
da...am vaz't si eu intr-un final, filmuletele...ce sa zic? nu prea e mult de comentat. imaginile par luate din campionate nationale/regionale ale frantei, cred, cu piloti incepatori, masini relativ slabe (exceptie renault 5 maxi turbo, o bestie de grupa B, de 1400cmc si 400cp)... bine ca pana la urma cei implicati au cam scapat intregi, unii chiar si-au continuat cursa...oricum, acum sunt mai bine tinuti sub control spectatorii (desi tembeli ca mosul ala de l-a calcat masina pe picioare vezi destui: credeti-ma, am fost anul asta prin tara la raliuri si m-am crucit cand am vazut unde poate duce prostia cumulata a spectatorilor,a organizatorilor si a celor ce se presupunea ca asigura securitatea -politie, gardieni, jandarmi-), masinile sunt mai sigure decat acu' 10-20 de ani...putini au murit in wrc in ultimii ani si asta-i bine pt motorsport. ca unul ce-am trecut printr-o pirueta facuta pe botul masinii, urmata de rasturnare, imi doresc sa nu mai vad asa ceva la nici un raliu. de fapt, imi doresc sa nu i se intample nimanui, ca masinile noastre nu-s asa de tari ca alea...bafta si aveti grija!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeLsa-mi trag palme... 1400cc si 400cp bai esti nebun , ce avea mai nea seba motoru asta????
in 85 era o dacia de 200+ cp, facuta la pitesti, de nicu grigoras, cu motor de 1400, presiune de supraalimentare reglabila intre 0,8 si 2 bari...deci se poate.
vezi linkurile din semnatura mea si-o sa intelegi de ce-mi plac mie masinile alea mai mult decat orice alta masina de raliuDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
hai ca mai bag si eu ceva cu accidente de prin raliuri...partea interesanta e ca toate din filmulet sunt in acelasi viraj...
o curba periculoasa
acu' si altele, pentru variatie...si ca sa exemplificam urmarile vitezei...
table indoiteDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment